محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / کامپیوتر , شبکه / پروژه و پایان نامه
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

پایان نامه رویکردی جهت شبیه سازی امنیت در شبکه ها


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 1)

نظرات کاربران (0 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۱۱,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 83 صفحه
نوع فایل ارسالی:

چکیده

چهارچوب Authentication, Authorization, Accounting بعنوان سرویس AAA مطرح می شود و از مدتها پیش، اهمیت شگرفی در زیربنای اینترنت داشته است. احراز هویت و صدور مجوز بدلیل قسمت امنیتی این چهارچوب، اهمیت ویژه ای دارند و به همین علت سرویس دهنده جداگانه ای بنام AA Server به آنها اختصاص داده شده است. قبلاً ،در شبکه های بزرگ،کنترل دسترسی بواسطه پروتکل RADIUS از طریق سرویس دهندگان RADIUS انجام می گرفت و این پروتکل گسترده ترین پروتکل در شبکه اینترنت بشمار می رفت. اما با پیدایش پروتکل Mobile IP و گسترش شبکه بی سیم به اندازه کره خاکی و حتی فراتر از آن،برای ارتباط با Satellite هاو مکانیزم های جدید وتحقیقات وسیع در زمینهAAAموجب شد تا امروزه پروتکل های جدیدی جایگزین RADIUS گردند.تحول بزرگی به صورت عبور از مرحله ای به مرحله تازه ای آغاز شدهاست و این تحول بزرگ، گذار از Laptop Computing به Mobile Computing است. در آغاز، برای احرازهویت کاربر لازم بود تا اعتبارات کاربر بصورت انبوه در دستگاه موبایل ذخیره گردد.اما امروزه ،این کاربرد منسوخ شده است و محاسبات سنگین در سمت سرویس دهنده انجام می شود پایین بودن قدرت محاسباتی دستگاه موبایل و رشد نمایی شبکه های موبایل موجب مشکلی بنام تاخیر و درنتیجه اختلال یا از هم گسیختگی ارتباطات گردید به ویژه این مساله در اتباطات TCP و کاربردهای VoIP ،Video Streaming دیده شده است. امروزه امنیت در کنار کیفیت سرویس دهی (QoS) معنا پیدا می کند و Authentication درکنار Performanceمطرح می شود در نتیجه در طراحی پروتکل های جدید سعی شده است تا توان محاسباتی بیشتر در سمت سرویس دهنده، بکار برده شود و هر الگوریتم رمزنگاری در جای مناسب خود، استفاده شود. این مساله را می توان در مقالات بین المللی در زمینه Mobile IP به راحتی مشاهده کرد.یک راستای اصلی در تحقیقات در زمینه به پیش می رود و آن عبارت از ایجاد پروتکلی امن و کارا است.

در این پایان نامه ، به بررسی مکانیزم های امنیتی و پروتکلهایی که در سیستم های واقعی مورد استفاده قرار گرفته اند، پرداخته  و نیز با در نظر گرفتن فاکتور امنیت در کنار کارایی ،یک پروتکل احرازهویت برای شبکه های بسیار بزرگ موبایل با قابلیت رشد نمایی، پیشنهاد خواهیم داد و با ارزیابی امنیتی ، امنیت پروتکل را سنجیده و سپس با محاسبه هزینه محاسباتی و هزینه حمل و نقل ، آنرا در زمینه Performance مورد قیاسقرار خواهیم داد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1-    مقدمه

مساله امنیت از زمان زندگی بدوی انسان روی کره خاکی برای حفظ زندگی و امروزه در زندگی روزمره تا زندگی شهرنشینی و اجتماعی در ذهن او جای داشته و امروزه در سیستم های کامپیوتری و شبکه های کامپیوتری اهمیت فراوان یافته است ، در جهان امروز ،  تهدیدهای امنیتی ، اسب های تروا  ،  ویروسها و برنامه های نا امن  و از طرف دیگر برنامه های امنیتی دیوار آتش ، ویروس کش ها و ابزار های پیگرد افراد  ، مسائل طبیعی و پذیرفته شده ای هستند.  

 تکامل تدریجی اینترنت و شبکه های کامپیوتری ، همراه با تهدید های امنیتی و با زیرکی و هوش بیشتر در حملات،همراه بوده است ، با توجه باینکه امروزه استفاده از اینترنت توسط اشخاص ، دولت ها و شرکت های تجاری بسیار رایج و مرسوم است و تبادل اطلاعات برابر با تبادل پول و کسب منفعت است پس نادیده گرفتن امنیت در شبکه های کامپیوتری غیر قابل تصور است و امنیت نخستین فاکتور قاطع در تهیه و تدارک شبکه و پیاده سازی سرویس های شبکه است. از مدل ها و پروتکل های سنتی لایه لایه و الگوریتم های نهفته تا بکار گیری کلید و پیدایش مسائل صحت و تمامیت اطلاعات ، هر روز شاهد پیدایش تکنیک ها یا سرویس ها و یا پروتکل های جدید تصویب کننده و تصدیق کننده کاربران مجاز در شبکه هستیم . به عبارت دیگر با رشد شبکه های کامپیوتری وجود سرویس های امنیتی بیشتر حس می شود .

همچنین مساله بازرسی و ممیزی(Audit) که در طراحی سیستم عامل نیز بکار برده می شد ، بسیار  جدی تر در شبکه  دنبال می شود و امروزه مخصوصاً در شبکه های بی سیم  و نیز با اهمیت بالاتری در شبکه های موبایل مطرح شده و امکان بازرسی ، آمارگیری و حسابرسی کسانی که به سرویس های شبکه دسترسی داشته اند  ، بسیار مهم است.

پس وجود یک معماری امنیتی شبکه برای احراز هویت ، تشخیص دسترسی افراد و پیگیری اعمالی که شبکه انجام می شود ، حیاتی خواهد بود.

بازار برای کامپیوترهای موبایل و دستگاه های ارتباطی روز به روز گسترده تر می شود این فرصتی بزرگ برای فراهم کننده گان سرویس های شبکه است زیرا این وسایل قابلیت دسترسی به شبکه را دارند ، این رشد روزافزون موجب پیدایش پروتکل ها و روشهای جدیدی برای بکارگیری امتیاز این شبکه های بیسیم شده است. این پروتکلها براساس مکانیزمAAA عمل میکنند. بی شک پروتکل های مبتنی بر AAA اهمیت شرفی در اینترنت امروز داشته اند مانند بسیاری از کنترل دستیابی (access control)ها که با پروتکل RADIUS و روشهای مرتبط با آن بکار می رفتند بنظر میرسد با گذار و حرکت از کامپیوترهای laptop بسمت کامپیوترهای موبایل ارزش پروتکل های مبتنی بر AAA هر روز بیشتر روشن می شود و این عرصه یکی از مهمترین زمینه های تحقیق در دنیا خواهد بود. امروزه دسترسی به شبکه با استفاده از موبایل و ذخیره کردن اعتبارات دسترسی در موبایل برای دسترسی به شبکه بسیار مرسوم است . پیداست که با گم شدن یا دزدیده شدن موبایل این اطلاعات میتواند در اختیار هر کسی قرار بگیرد. پس روندی تازه در احرازهویت روبه جلو آغاز شده و به پیش میرود.

1-1-                 طرح مساله

صنعت ارتباطات از راه دور بصورت بی سیم،مراحل تکامل زیادی را در طی دهه های اخیر، طی کرده است. این روند از توسعه شبکه های آنالوگ تا ایجاد شبکه های بیسیم  که بصورت وسیع عمومیت یافته اند، ادامه یافته است.در بسیاری از موارد افزودن متدهای امنیتی موجب اضافه شدن پیچیدگی و هزینه خواهد شد. که این هزینه ها می تواند خود را بصورتهای پایین آمدنPerformance و از دست رفتن قدرت کنترل شبکه(Manageability) نشان دهد. از طرفی دستگاه موبایل با در اختیار داشتن حافظه کم و قدرت پردازش پایین ،برای اجرای بسیاری متدها ضعیف است. بعلاوه درخواست و تقاضا، موجب رشد نمایی شبکه های موبایل گردید و به همان اندازه امنیت بمنظور فراهم شدن منافع کوتاه مدت و بلند مدت سیستم، مورد توجه قرار گرفت. چهارچوب AAA نه تنها یک چهارچوب برای کنترل دسترسی است بلکه یک معماری برای رسیدن به کاربردهای تجاری و اقتصادی است. در این پایان نامه نخست ملزومات لازم برای برقراریامنیتدر یک ارتباطرامطرحمی کنیم که در اینجا،معرفیاصطلاحهایفنی واهداف دستگاههایامنیتیاهمیتدارد. و پروتکل ها و متدهایی را مورد بررسی قرار خواهیم داد و سپس بدنبال روشیبرایبیاننیازهایامنیتیبرایسیستممتحرک،بهروشیکه مستقلازماشیناست، توجه خواهیم کرد .

1-2- خدماتامنیتی

اصطلاحخدماتایمنیگاهیاوقاتبهویژگیامنیتی،اشارهدارد.چهارسرویسامنیتیاصلی،عبارتنداز:

احرازهویت(Authentication)

صحتداده (Data Integrity)

محرمانگیداده(Confidentiality)

غیرقابلانکاربودن (Non-repudiation)

آیا در رابطه با پایان نامه رویکردی جهت شبیه سازی امنیت در شبکه ها سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید پایان نامه رویکردی جهت شبیه سازی امنیت در شبکه ها:

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"