|
|
iT فـنـاوری اطـلاعـات
|
|
فیزیک,ریاضی و آمار
|
|
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
|
|
مـدیــریـت
|
|
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
|
|
مهندسی آب , توسعه
|
|
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
|
|
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
|
|
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
|
|
نـفت , گـاز , پتروشیمی
|
|
هنـر,گرافیک,بازیگری
|
|
کامپیوتر , شبکه
|
|
کشاورزی,امور دامی,طیور
|
|
پروژه و پایان نامه
|
|
مقاله فارسی
|
|
کارآموزی
|
|
مقاله انگلیسی
|
|
مقاله انگلیسی با ترجمه
|
|
پاورپوینت
|
|
مقالات رایگان
|
|
پروژه مالی رشته حسابداری
|
|
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
|
|
پروژه آماده برنامه نویسی
|
|
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
|
|
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
|
|
تـربیـت بـدنـی,ورزش
|
|
حــقـــوق,فــقـه
|
|
حسابـداری,اقتـصـاد
|
|
خودرو سازی
|
|
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
|
|
روانـشناسی,علوم تـربیتی
|
|
رشته صنایع غذائی
|
|
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
|
|
زیست شناسی
|
|
زبـان,ادبیــات
|
|
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
|
|
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
|
|
عمران,معماری,شهرسازی
|
|
روابط عمومی ، ارتباطات
|
|
|
|
|
|
پشتیبانی سایت(
پورهادی ) |
09361810592 |
|
ساعات
پاسخگوئی |
8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30 |
|
سامانه پیام کوتاه |
1293
2040 5000 |
|
|
|
|
آخرین به روزرسانی
آخرین به روزرسانی:
|
|
|
|
نظرات کاربران
(0 پست)
|
در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید |
|
# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
|
|
قیمت:
۳۰,۰۰۰ تومان
|
موجود در انبار:
بله
|
|
|
فهرست مطالب
چکيده 1
فصل اول: طرح تحقيق
1-1- مقدمه 4
1-2- تعريف مسأله 6
1-3- اهميت موضوع 9
1-4- دلايل انتخاب موضوع 13
1-5- اهداف تحقيق 15
1-5-1- هدف کلي 15
1-5-2- اهداف اختصاصي 15
1-6- محدوده هاي تحقيق 15
1-6-1- محدوده موضوعي 15
1-6-2- محدوده مکاني 16
1-6-2-1- سيماي کلي استان مازندران 16
1-6-2-2- سيماي کلي شهرستان تنکابن 17
1-6-2-3- سيماي کلي شهرستان چالوس 19
1-6-3- محدوده زماني 20
1-7- محدوديتهاي تحقيق 20
1-8- تعاريف عملياتي 21
فصل دوم: مرور ادبيات و مباني نظري تحقيق
2-1- بخش اول: تعيين نيازهاي آموزشي - ترويجي 23
2-1-1- مقدمه 23
2-1-2- مفهوم نياز 23
2-1-2-1- ويژگيهاي نيازهاي انساني 24
2-1-2-2- طبقه بندي نيازها 25
2-1-3- مفهوم آموزش 26
2-1-3-1- طبقه بندي نظامهاي آموزشي 27
2-1-3-2- نقش نظامهاي آموزشي 28
2-1-3-3- اصول آموزش 29
2-1-3-4- مزايا و فوايد آموزش 30
2-1-4- تعاريف مختلف ترويج کشاورزي 30
2-1-4-1- اهداف آموزش ترويجي 31
2-1-4-2- اصول آموزش ترويجي 31
2-1-4-3- اهميت و ويژگيهاي آموزش ترويج کشاورزي 32
2-1-5- مفهوم نياز آموزشي- ترويجي 33
2-1-5-1- انواع نياز آموزشي 34
2-1-5-2- اولويت بندي نيازهاي آموزشي 35
2-1-6- نياز سنجي 37
2-1-6-1- تعيين نيازهاي آموزشي - ترويجي 38
2-1-6-2- ضرورت و مزاياي تعيين نيازهاي آموزشي - ترويجي 39
2-1-6-3- قلمرو نيازسنجي در برنامه هاي آموزشي - ترويجي 40
2-1-6-4- اصول و نکات مهم در تعيين نيازهاي آموزشي - ترويجي 40
2-1-6-5- اهداف تعيين نيازهاي آموزشي 42
2-1-6-6- ويژگيهاي تعيين نيازهاي آموزشي - ترويجي 42
2-1-6-7- عوامل مؤثر در تعيين نيازهاي آموزشي - ترويجي 43
2-1-6-8- مراحل تعيين نيازهاي آموزشي 45
2-1-6-9- روشهاي تعيين نيازهاي آموزشي - ترويجي 45
2-2- بخش دوم: کيوي فروت 51
2-2-1- مقدمه 52
2-2-2- مبدأ و تاريخچه کيوي در جهان 53
2-2-3- توليد جهاني کيوي 54
2-2-4- صادرات جهاني کيوي 57
2-2-5- سابقه و موقعيت کيوي در ايران 59
2-2-6- توليد کيوي در ايران 61
2-2-7- صادرات کيوي در ايران 66
2-2-8- مشخصات گياه شناسي کيوي 67
2-2-8-1- تعداد کروموزومها 68
2-2-8-2- ريشه ها 68
2-2-8-3- ساقه ها و شاخه ها 69
2-2-8-4- برگها 70
2-2-8-5- جوانه ها 70
2-2-8-6- گلها 73
2-2-8-7- ميوه و بذر 78
2-2-9- واريته هاي معروف کيوي 79
2-2-9-1- واريته هاي ماده 79
2-2-9-2- واريته هاي نر 80
2-2-10- آب و هوا و شرايط اقليمي مورد نياز کيوي 81
2-2-10-1- بارندگي 81
2-2-10-2- نور خورشيد 81
2-2-10-3- نياز سرمايي 82
2-2-10-4- خاک 82
2-2-11- روشهاي مختلف تکثير کيوي 83
2-2-11-1- ازدياد از طريق بذر 83
2-2-11-2- ازدياد از طريق قلمه 84
2-2-11-3- ازدياد از طريق پيوند 84
2-2-11-4- ازدياد از طريق کشت بافت 85
2-2-12- عمليات احداث باغ کيوي 85
2-2-12-1- شرايط احداث باغ 85
2-2-12-2- باد شکن 86
2-2-12-3- داربست و انواع آن 87
2-2-13- عمليات کاشت کيوي 90
2-2-13-1- آماده سازي خاک 90
2-2-13-2- کود دهي 90
2-2-13-3- طراحي کاشت درختان کيوي فروت 91
2-2-13-4- انتقال نهالها به زمين اصلي 91
2-2-13-5- زمان انتقال نهالها 91
2-2-13-6- فواصل کاشت 92
2-2-14- عمليات داشت کيوي 92
2-2-14-1- هدايت و مراقبت از نهالها 92
2-2-14-2- آبياري 92
2-2-14-3- هرس 93
2-2-14-4- تغذيه گياه 95
2-2-14-5- مبارزه با علفهاي هرز 96
2-2-15- آفات و بيماريهاي مهم کيوي و خسارات ناشي از عوامل طبيعي 96
2-2-15-1- آفات 96
2-2-15-2- بيماريها 98
2-2-15-3- خسارات ناشي از عوامل طبيعي 100
2-2-16- عمليات برداشت و انبار داري کيوي 100
2-2-16-1- برداشت کيوي 100
2-2-16-2- انبارداري کيوي 101
2-2-17- ارزش غذايي و فرآورده هاي کيوي 102
2-2-17-1- ارزش غذايي کيوي فروت 102
2-2-17-2- فرآورده هاي کيوي فروت 104
2-2-18- محاسبه اقتصادي براي احداث يک باغ کيوي 104
2-3- بخش سوم: ضرورت شناسايي نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران 107
2-3-1- کيويکاران 107
2-3-2- لزوم اهميت آموزش کيويکاران 108
2-3-3- ضرورت شناسايي نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران 108
2-4- بخش چهارم: مروري بر سوابق و مطالعات انجام يافته در زمينه تحقيق 110
2-4-1- مطالعات تحقيقاتي انجام گرفته در جهان 110
2-4-2- مطالعات تحقيقاتي انجام گرفته در ايران 112
فصل سوم: روش تحقيق
3-1- مقدمه 122
3-2- نوع و روش تحقيق 122
3-3- جامعه آماري 122
3-4- جمعيت مورد مطالعه 123
3-5- تعيين حجم نمونه 123
3-6- روش نمونه گيري 124
3-7- روش جمع آوري اطلاعات 124
3-8- ابزار جمع آوري اطلاعات 124
3-9- روايي 125
3-10- اعتبار علمي 125
3-11- ضريب آلفاي کرنباخ 126
3-12- متغيرهاي تحقيق 126
3-13- فرضيات تحقيق 127
3-14- روشهاي تجزيه و تحليل آماري 131
فصل چهارم: تجزيه و تحليل اطلاعات
4-1- مقدمه 135
4-2- آمار توصيفي 135
4-2-1- بخش اول: ويژگيهاي فردي، اقتصادي و فعاليتهاي باغداري 136
4-2-2- بخش دوم: نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران 147
4-2-3- بخش سوم: عوامل مؤثر بر نيازهاي آموزشي 192
4-2-4- بخش جهارم: استفاده از کانالهاي ارتباطي آموزشي - ترويجي 195
4-3- آمار استنباطی 203
4-3-1- نتايج حاصل از ضريب همبستگي اسپيرمن 203
4-3-2- نتايج حاصل از آزمون کروسکال واليس 208
4-3-3- آزمون من وايت ني 209
4-3-4- معادله خط رگرسيون چند متغيره در ارتباط با تأثير متغيرهاي مستقل بر ميزان نيازهاي
آموزشي- ترويجي کيويکاران 212
فصل پنجم: خلاصه ، نتيجه گيري و پيشنهادات
5-1- خلاصه 219
5-2- نتيجه گيري 221
5-2-1- نتايج حاصل از يافته هاي توصيفي 221
5-2-2- نتايج حاصل از يافته هاي تحليلي 225
5-2-2-1- نتايج حاصل از ضريب همبستگي اسپيرمن 225
5-2-2-2- نتايج حاصل از تأثير فردي متغيرهاي مستقل برمتغير وابسته 229
5-2-2-3- نتايج حاصل از تاثير جمعي متغيرهاي مستقل بر متغير وابسته 230
5-3- پيشنهادات 231
5-4- عناوين پيشنهادي جهت تحقيقات آتي 233
فهرست منابع 234
پیوست ها
پرسشنامه
فهرست جداول
جدول (1-1): توليد محصول کيوي در سنوات مختلف و بر حسب تن در هکتار 8
جدول (2-1): ده کشور توليد کننده عمده کيوي در جهان 55
جدول (2-2): مقدار و ارزش صادرات کيوي توسط ده کشور عمده صادرکننده در طي سالهاي
2000-1998 58
جدول (2-3): آمار دهساله کيوي به تفکيک استان 62
جدول (2-4): نتايج تفصيلي سرشماري عمومي کشاورزي 1382- استان مازندران 65
جدول (2-5): ارزش غذايي کيوي در هر 100گرم از آن 103
جدول (2-6): سرمايه گذاري اوليه احداث يک باغ يک هکتاري کيوي تا قبل از مرحله باروري 106
جدول (2-7): خلاصه تحقيقات انجام گرفته در باب نيازهاي آموزشي- ترويجي 116
جدول (3-1): تعيين حجم نمونه بر اساس شهرستانهاي مورد مطالعه 123
جدول (3-2): بررسي آمار مورد استفاده براي هر يک از فرضيه هاي تحقيق 133
جدول (4-1): توزيع فراواني افراد مورد مطالعه بر اساس سن 136
جدول (4-2): توزيع فراواني افراد مورد مطالعه بر اساس تعداد افراد تحت تکفل 137
جدول (4-3): توزيع فراواني افراد مورد مطالعه بر اساس سطح تحصيلات 138
جدول (4-4): توزيع فراواني افراد مورد مطالعه بر اساس شغل اصلي 139
جدول (4-5): توزيع فراواني افراد مورد مطالعه بر اساس سابقه کيويکاري 140
جدول (4-6): توزيع فراواني سطح زير کشت محصول کيوي افراد مورد مطالعه 141
جدول (4-7): توزيع فراواني عملکرد ساليانه محصول کيوي افراد مورد مطالعه 142
جدول (4-8): توزيع فراواني افراد مورد مطالعه بر اساس ميزان درآمد سالانه از شغل کيويکاري 143
جدول (4-9): توزيع فراواني نوع مالکيت افراد مورد مطالعه در خصوص کشت کيوي 145
جدول (4-10): توزيع فراواني نظرات کيويکاران در خصوص دسترسي به مناطق شهري 146
جدول (4-11): توزيع فراواني دفعات شرکت افراد مورد مطالعه در دوره هاي آموزشي 147
جدول (4-12): توزيع فراواني دلايل عدم شرکت برخي از افراد مورد مطالعه در دوره هاي
آموزشي – ترويجي 148
جدول (4-13): توزيع فراواني برگزاري دوره هاي آموزشي کيويکاري از سال 1384 به بعد 149
جدول (4-14): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص مجموعه عوامل محيطي 150
جدول (4-15): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آشنايي با انواع بادشکنهاي مورد استفاده در باغات کيوي 151
جدول (4-16): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص شناخت بادشکنهاي سازگار با منطقه 152
جدول (4-17): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آگاهي از انواع داربستهاي مورد استفاده در باغهاي کيوي 153
جدول (4-18): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آشنايي با نحوه نصب صحيح داربست 154
جدول (4-19): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آگاهي از طريقه صحيح هدايت شاخه ها بر روي سيم هاي داربست 155
جدول (4-20): اولويت بندي نيازهاي آموزشي- ترويجي کيويکاران در خصوص عمليات احداث باغ کيوي 156
جدول (4-21): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص شناخت
واريته هاي مختلف کيوي 157
جدول (4-22): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص شناخت ارقام سازگار با منطقه 158
جدول (4-23): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص شناخت زمان مناسب براي توليد نهال کيوي 159
جدول (4-24): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص شناخت مکانهاي مناسب جهت تهيه نهال کيوي 160
جدول (4-25): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آشنايي با نحوه آماده کردن زمين جهت کاشت نهال کيوي 161
جدول (4-26): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آگاهي از زمان کاشت نهالها 162
جدول (4-27): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آشنايي با طريقه صحيح کاشت نهالها 163
جدول (4-28): اولويت بندي نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص عمليات کاشت کيوي 164
جدول (4-29): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص روشهاي نگهداري و حفاظت از نهالهاي کشت شده 165
جدول (4-30): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آشنايي با نحوه, زمان و سيستم آبياري مناسب 166
جدول (4-31): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آشنايي با روشهاي مبارزه و کنترل صحيح علفهاي هرز 167
جدول (4-32): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص دانش لازم در
زمينه هاي چگونگي و زمان مناسب هرس 168
جدول (4-33): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آشنايي با انواع کودهاي مورد نياز کيوي و نحوه استفاده از آنها 169
جدول (4-34): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص شناخت بيماريهاي رايج در درختان کيوي 170
جدول (4-35): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آگاهي از نحوه مبارزه با بيماريهاي کيوي 171
جدول (4-36): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آشنايي باعلائم بيماري در درختان کيوي 172
جدول (4-37): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص شناخت عوامل مؤثر در گسترش بيماري 173
جدول (4-38): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص شناخت آفات رايج در درختان کيوي 174
جدول (4-39): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آگاهي از نحوه مبارزه با آفات کيوي 175
جدول (4-40): اولويت بندي نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص عمليات داشت کيوي 176
جدول (4-41): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آگاهي از زمان مناسب برداشت کيوي 177
جدول (4-42): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص شناخت روشهاي عمده برداشت محصول کيوي 178
جدول (4-43): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آگاهي از عمليات و نحوه برداشت محصول کيوي 179
جدول (4-44): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آشنايي با وسايل و ادوات برداشت کيوي 180
جدول (4-45): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آشنايي با راههاي جلوگيري از هدر رفتن محصول کيوي 181
جدول (4-46): اولويت بندي نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص عمليات برداشت کيوي 182
جدول (4-47): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آگاهي از رعايت اصول صحيح و مناسب انبارداري 183
جدول (4-48): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص شناخت آفات و بيماريهاي انبارداري 184
جدول (4-49): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آشنايي با چگونگي تميز کردن و درجه بندي محصول 185
جدول (4-50): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آشنايي با نکات ضروري در هنگام انبارداري 186
جدول (4-51): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آشنايي با زمان مناسب عرضه محصول 187
جدول (4-52): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آشنايي با استاندارد کردن و درجه بندي کردن محصول 188
جدول (4-53): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص آشنايي با
حمل و نقل مناسب کيوي 189
جدول (4-54): اولويت بندي نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در خصوص عمليات انبارداري کيوي 190
جدول (4-55): توزيع فراواني نيازهاي آموزشي - ترويجي کيويکاران در مراحل احداث باغ، کاشت، داشت، برداشت و انبارداري 191
جدول (4-56): اولويت بندي تأثير روشهاي آموزشي- ترويجي در کاهش يا رفع نيازهاي آموزشي کيويکاران 192
جدول (4-57): اولويت بندي تأثير عوامل اجتماعي در کاهش يا رفع نيازهاي آموزشي کيويکاران 193
جدول (4-58): اولويت بندي تأثير عوامل اقتصادي در کاهش يا رفع نيازهاي آموزشي کيويکاران 194
جدول (4-59): توزيع فراواني نظرات کيويکاران مورد مطالعه در خصوص تماس با کارکنان جهاد کشاورزي 195
جدول (4-60): توزيع فراواني نظرات کيويکاران مورد مطالعه در خصوص تماس با مروجان 196
جدول (4-61): توزيع فراواني نظرات کيويکاران مورد مطالعه در خصوص استفاده از کلاسهاي آموزشي - ترويجي 197
جدول (4-62): توزيع فراواني نظرات کيويکاران مورد مطالعه در خصوص استفاده از نشريات و مجلات آموزشي - ترويجي 198
جدول (4-63): توزيع فراواني نظرات کيويکاران مورد مطالعه در خصوص مشاهده فعاليت ساير کيويکاران 199
جدول (4-64): توزيع فراواني نظرات کيويکاران مورد مطالعه در خصوص استفاده از برنامه هاي
آموزشي- ترويجي راديو 200
جدول (4-65): توزيع فراواني نظرات کيويکاران مورد مطالعه در خصوص استفاده از برنامه هاي
آموزشي- ترويجي تلويزيون 201
جدول (4-66): اولويت بندي ميزان استفاده از کانالهاي ارتباطي آموزشي - ترويجي در خصوص کشت کيوي 202
جدول (4-67): خلاصه نتايج حاصل از ضريب همبستگي اسپيرمن در مورد فرضيه هاي تحقيق 207
جدول (4-68): نتايج حاصل از آزمون کروسکال واليس در خصوص اختلاف ميانگين ميزان نيازهاي آموزشي کيويکاران از نظر نوع شغل اصلي 208
جدول (4-69): نتايج حاصل از آزمون کروسکال واليس در خصوص اختلاف ميانگين ميزان نيازهاي آموزشي کيويکاران از نظر نوع مالکيت باغ کيوي 208
جدول (4-70): نتايج حاصل از آزمون من وايت ني در خصوص اختلاف ميانگين ميزان نيازهاي آموزشي کيويکاران از نظر جنسيت 209
جدول (4-71): نتايج حاصل از آزمون کروسکال واليس در خصوص اختلاف ميانگين ميزان نيازهاي آموزشي کيويکاران از نظر وضعيت تأهل 210
جدول (4-72): نتايج حاصل از آزمون کروسکال واليس در خصوص اختلاف ميانگين ميزان نيازهاي آموزشي کيويکاران از نظر استفاده يا عدم استفاده از تسهيلات حمايتي 210
جدول (4-73): نتايج حاصل از آزمون کروسکال واليس در خصوص اختلاف ميانگين ميزان نيازهاي آموزشي کيويکاران از نظر عضويت يا عدم عضويت در تعاوني 211
جدول (4-74): ضرايب متغيرهاي وارد شده بر معادله رگرسيون در گام اول 213
جدول (4-75): ضرايب متغيرهاي وارد شده بر معادله رگرسيون در گام دوم 213
جدول (4-76): ضرايب متغيرهاي وارد شده بر معادله رگرسيون در گام سوم 214
جدول (4-77): ضرايب متغيرهاي وارد شده بر معادله رگرسيون در گام چهارم 215
جدول (4-78): ضرايب متغيرهاي وارد شده بر معادله رگرسيون در گام پنجم 216
جدول (4-79): خلاصه مراحل مختلف متغيرهاي مستقل بر ميزان نيازهاي آموزشي- ترويجي 217
فهرست نمودارها
نمودار (2-1): مفهوم نياز آموزشي 34
نمودار (2-2): فرآيند تعيين اولويت نيازهاي آموزشي فراگيران و تبديل آنها به برنامه هاي آموزشي 37
فهرست اشکال
شکل (2-1): نمايي از باغ کيوي 51
شکل (2-2): پرنده کيوي 52
شکل (2-3): روش بستن ساقه جوان کيوي به قيم براي ايجاد تنه ای مستقيم 69
شکل (2-4): مرحله جوانه شکفتن درکيوي 71
شکل (2-5): نمايان شدن کامل برگها 72
شکل (2-6): باز شدن کامل خوشه برگها و نمايان شدن غنچه هاي گل روي شاخساره در رقم هايوارد 72
شکل (2-7): باز شدن کامل خوشه برگها و نمايان شدن غنچه هاي گل در رقم نر توموري 72
شکل (2-8): گل نر کيوي 74
شکل (2-9): مقايسه اندازه گلهاي نر و ماده کيوي 74
شکل (2-10): گل ماده کيوي 75
شکل (2-11): کندوها در مکانهايي از باغ کيوي گذاشته مي شوند که آفتاب صبحگاهي بر آنها بتابد 76
شکل (2-12): نمايي از گرده افشاني گل ماده کيوي رقم هايوارد 76
شکل (2-13): برش عرضي ميوه کيوي 78
شکل (2-14): بستن شاخساره هاي يکساله گلدهنده به سيم هاي داربست به منظور افزايش درصد گلدهي 88
شکل (2-15): باغ کيوي قبل از انجام هرس زمستانه 94
شکل (2-16): باغ کيوي بعد از انجام هرس زمستانه 94
|
|
آیا در رابطه با بررسي و شناخت نيازهاي آموزشي – ترويجي کيويکاران استان مازندران ( شهرستانهاي تنکابن و چالوس ) سوالی دارید؟
برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.
|
|
|
|
|
پرداخت آنلاین
سايت تحقيق سرا
توسط
|
|
|
انجام میشود
.
|
پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی
کشور
|
|
|
|