محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09337343220

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روز رسانی: تیر ماه 1396


برای جستجو بین محصولات کلمات کلیدی پروژه مورد نظر خود را در قسمت جستجو بین موضوعات موجود در سمت چپ سایت نوشته و جستجو فرمایید.


اطلاعیه دعوت به همکاری و کسب درآمد:

فرصت عالی برای کسب درآمد توسط سایت تحقیق سرا برای تمام دانشجویان:

 

شما نیز میتوانید با طرح های خود (پروژه ، پایان نامه ، گزارش کارآموزی ، مقاله و....) کسب درآمد کنید:

  1- ابتدا فهرست فایل مورد نظر خود را تهیه نمایید. اگر فایل شما فهرست دارد کافیست آن را در یک فایل ورد جداگانه با نام فهرست بیاورید. همچنین در این فایل میتوانید توضیحاتی راجع به پروژه خود بنویسید. به مثال زیر توجه نمایید:

http://www.tahghighsara.ir/index.php?productID=1735

همانگونه که در مثال بالا ملاحظه فرمودید  در فایل فهرست که برای ما میفرستید یتوانید علاوه بر فهرست توضیحات ، چکیده ، پیشگفتار و کلا توضیحاتی که کار شما و زحمتی که کشیده اید را به خوبی توصیف کند بیاورید.

 2- فایل فهرست که در مرحله قبل آماده کرده بودید را به همراه فایل اصلی ( پروژه یا پایان نامه یا کارآوزی یا مقاله و ... خود را برای ما به ایمیل tahghighsara@gmail.com بفرستید و موضوع آن را کسب در آمد از طریق تحقیق سرا ذکر کنید.

3- ما پس از کارشناسی و بررسی فایل ، آن را قیمت گذاری نموده و در گالری مربوطه قرار میدهیم.

4- لینک محصول شما را برایتان ایمیل میکنیم. شما بعد از دریافت این ایمیل شماره حساب و کارت بانکی خود (ترجیحا ملت) را برای ما ایمیل میکنید. از آن پس پس از هر بار فروش نصف مبلغ محصول به حساب شما واریز میگردد.

 نکات تکمیلی:

بازدید کنندگان سایت ما کم نیستند اما هر چه بیشتر تبلیغ کنید شانس فروش محصولات شما بیشتر میشود. شما با وقت گذاشتن و تبلیغات مناسب و اصولی میتوانید درآمد بسیار خوبی از این راه داشته باشید. هر چه تعداد محصولات شما بیشتر باشد ، و محصولات قوی تر باشند ، و تبلیغات بیشتری انجام دهید درآمد بیشتری خواهید داشت.

شما باید هر چه میتوانید در اوقات بیکاری در سایت های تبلیغاتی  همچون

www.eforosh.com

www.istgah.com

agahi24.com

 www.takro.net

 7rang.ir/ads_3.aspx

www.novintabligh.com

 www.postgah.com

www.adsgah.com

   و ......... که با جستجوی آگهب رایگان در گوگل میتوانید آنها را پیدا کنید.

میتوانید بعضی جا ها تک تک و بعضی جاها کلی محصولاتتان را تبلیغ کنید و لینک ها را بعد از متن تبلیغاتی خود قرار

دهید. سعی کنید در تبلیغات فهرست هم بیاورید تا کلمات کلیدی بیشتری را در بر گیرد.

 با آرزوی مفقیت روزافزون شما

مدیریت تحقیق سرا



صفحه اصلی / رشته صنایع غذائی / پروژه و پایان نامه
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

تصفيه فاضلاب در کارخانه صنايع غذايي


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 43)

نظرات کاربران (529 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۹,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 72 صفحه
نوع فایل ارسالی:

فهرست مطالب

بخش اول : آب و خواص آن
1-1- موجوديت آب1                                                                                                                                                                 
1-2- منابع آب1                  
1-2-1- آبهاي سطحي2                 
1-2-2- آبهاي زير زميني2                  
1-3- خواص آبهاي آشاميدني2                  
                  1-3-1- خواص فيزيكي آب2
1-3-2- خواص شيميايي آب3                  
1-4- سختي آب3                  

بخش دوم: آب در صنايع غذايي4
                      2-1- مصرف آب در صنايع غذايي 4 
                  2-1-1- آلودگيهاي ناشي از مصرف آب در فرآيندهاي صنعتي 4
 2-3- جنبه هاي تاريخي مصرف صنعتي آب 5               
  2-3-1- ميزان مصرف صنعتي آب در ايران 6              
   2-4-  مزاياي حاصل از كاهش مصرف آب 6             
    2-4-1-  استفاده مجدد آب 6            
                 2-4-2- بازچرخش يا ريسايكلينگ 6
2-5- انواع مصارف آب در صنايع غذايي 7               
    2-5-1- آب خنك سازي 8           
    2-5-1-1- انواع سيستم هاي خنك سازي 8             

بخش سوم: انواع فاضلاب صنايع غذايي 10
 3-1- ويژگيهاي فاضلاب صنايع غذايي 10               
                   3-1-1- صنايع توليد قند وشكر 11
                   3-1-2- صنايع توليد كمپوت وكنسرو 12 
                   3-1-3- صنايع نوشابه سازي 12
                   3-1-4 صنايع لبنياتي 12
                   3-1-5- صنعت توليد روغن نباتي 13
                   3-1-6- كشتازگاهها ومجتمعهاي توليد گوشت 14
                   3-2- لزوم تصفيه فاضلاب صنايع غذايي 15
                   3-2-1- اثرات دفع فاضلاب صنايع غذايي به آبهاي پذيرنده 15
                   3-2-1-1- مواد معلق 16
                   3-2-1-2- املاح معدني محلول 16
                   3-2-1-3- مواد آلي محلول 16
                   3-2-1-4- اسيدها وقلياها 16
                   3-2-1-5- مواد توليد كننده كف 17
                   3-2-1-6- رنگ 17
                   3-2-1-7- آلودگيهاي حرارتي 17
                   3-2-1-8- ميكروارگانيسم ها 17
                   3-2-1-9- مواد شناور 18
                   3-3- استراتژي تصفيه ودفع فضولات صنعتي 18 
                   3-3-1- تخليه فاضلاب صنعتي به فاضلابروي شهري 18
                   3-3-1-1- ملاحظات اختصاصي فاضلاب جهت تخليه به فاضلاب شهري 19
                   3-3-2- تصفيه اختصاصي فاضلاب صنعتي 20
                   3-3-3- تصفيه مشترك با صنايع ديگر 20
                  3-3-4- تغييرواصلاح فرآيندهاجهت كاستن از حجم فاضلاب  غلظت آلاينده... 20
3-4- فاضلاب بهداشتي صنايع 21                      

بخش چهارم: روشهاي تصفيه فاضلاب صنايع غذايي 22
                     4-1- تصفيه فيزيكي 23
                     4-1-1- آشغالگيري 23
                     4-1-2- دانه گيري 23
                     4-1-4- شناورسازي 24
                     4-1-5- حوضهاي متعادل كننده يا يكنواخت ساز 24
4-2- تصفيه شيميايي 26                    
26. ph4-2-1- تنظيم                    
                     4-2-2- اكسيداسيون مواد آلي مقاوم 26
                     4-2-3- گند زدايي 26
                     4-2-4- انعقاد و لخته سازي 27
                     4-2- جذب سطحي مواد آلي محلول و مقاوم 27
                     4-3- تصفيه بيولوژيكي 27
                     4-3-1- اصلاحات رايج در تصفيه فاضلاب  28
28BOD                     4-3-1-1-
28COD4-3-1-2-               
29TSS4-3-1-3-               
29TDS4-3-1-4-                     
4-3-2- اصلاحات رايج در راهبري تصفيه خانه29                    
4-3-2-1- زمان ماند هيدروليكي29                    
4-3-2-2- زمان ماند ميكروبي29                    
30MLSS4-3-2-3-                     
30F\M4-3-2-4-                     
4-3-3- تصفيه هوازي فاضلاب30                    
4-3-3-1- تخليه به آبهاي طبيعي31                    
4-3-3-2- كاربرد فاضلاب در زمين32                 
4-3-3-3- بركه هاي تثبيت33                 
4-3-3-3-1- بركه هاي بي هوازي34                 
4-3-3-3-2- بركه هاي اختياري35                 
4-3-3-3-3- بركه هاي هوازي35                 
4-3-3-3-4- بركه هاي تكميلي35                 
4-3-3-3-5- بركه هاي هوادهي35                 
4-3-3-4- صافي چكنده36                 
4-3-3-5- تماس دهنده هاي بيولوژيكي چرخان37                 
4-3-3-6- سيستم لجن فعال37                 
4-3-4- روشهاي بي هوازي تصفيه فاضلاب صنايع غذايي39                 
4-3-5- انواع سيستم هاي بي هوازي تصفيه فاضلاب39                 
4-3-5-1- سپتيك تانك42                 
4-3-5-2- راكتور بي هوازي با بستر لجن رو به بالا44                  
4-3-5-3- صافي بي هوازي44                 

بخش پنجم: راهبري تصفيه خانه هاي فاضلاب صنايع غذايي46
  5-1- علل عدم موفقيت تصفيه خانه هاي فاضلاب صنايع غذايي46                 
 5-2- فاكتورهاي موثر در راهبري تصفيه خانه هاي فاضلاب صنايع غذايي 47               
  5-2-1- شدت آلودگي فاضلاب خام47              
  5-2-2- مواد مغذي يا نوترينت ها48              
5-2-2-1- بالكينگ48                
49    5-2-3- اكسيژن محلول                  
5-2-4- زمان ماند50                 
  51ph5-2-5-                 
5-2-6- سميت51                
5-2-7- دما52                
5-2-8- اختلاط53                                 
5-2-9- ميزان جريان ورودي54                 
5-3- پايستن فرآيند54                 
 5-3-1- شاخصهاي بصري54                
5-4- شاخصهاي آزمايشي 58                
5-5- مشكلات سيستم هاي لجن فعال و رفع آنها59                  
 5-5-1- روشهاي كلي تشخيص مشكلات59               
60 BOD 5-5-2- حذف كم               
5-5-2-1- حذف بارهاي آلي 61                
5-5-2-2- مواد سمي يا بازدارنده62               
5-5-2-3- دماهاي پايين62               
افزايش زمان ماند هيدروليكي63               
63MLVSS افزايش               
63  نامناسب PH 5-5-2-4-                
5-5-2-5- زمان هوادهي ناكافي64               
64  ناكافيMLVSS5-5-2-6-                
منابع

آیا در رابطه با تصفيه فاضلاب در کارخانه صنايع غذايي سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید تصفيه فاضلاب در کارخانه صنايع غذايي:

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"