iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات
پشتیبانی سایت (
پورهادی )
09361810592
ساعات
پاسخگوئی
8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30
سامانه پیام کوتاه
1293
2040 5000
آخرين به روز رساني :تاریخ روز
جستجو بین موضوعات سایت با استفاده از موتور قدرتمند گوگل:
جهت کسب درآمد از طریق تحقیق سرا
این لینک
را مشاهده فرمایید
در موسسه و گروه علمی
پژوهشی تحقیق سرا، مشاوره در انجام پایان نامه، پروژه های دانشجویی، مقالات فارسی و
آی اس آی
در تمام مقاطع
و رشته ها، زیر نظر کارشناسان خبره با بیش از 15 سال تجربه درخشان پذیرفته میشود.
همچنین دانشجویان و
فارغ التحصیلانی که
تخصص انجام پروژه و پایان نامه و ... در رشته تحصیلی خود را دارند جهت قرار گرفتن
در لیست کارشناسان
تحقیق سرا و قبول
پروژه و کسب درآمد و آشنایی با روش کار با شماره پشتیبانی سایت تماس گرفته و یا
واتسپ دهند.
نظرات کاربران
(529 پست)
در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید
# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت:
۹,۰۰۰ تومان
موجود در انبار:
بله
فهرست مطالب
بخش اول : آب و خواص آن
1-1- موجوديت آب1
1-2- منابع آب1
1-2-1- آبهاي سطحي2
1-2-2- آبهاي زير زميني2
1-3- خواص آبهاي آشاميدني2
1-3-1- خواص فيزيكي آب2
1-3-2- خواص شيميايي آب3
1-4- سختي آب3
بخش دوم : آب در صنايع غذايي4
2-1- مصرف آب در صنايع غذايي 4
2-1-1- آلودگيهاي ناشي از مصرف آب در فرآيندهاي صنعتي 4
2-3- جنبه هاي تاريخي مصرف صنعتي آب 5
2-3-1- ميزان مصرف صنعتي آب در ايران 6
2-4- مزاياي حاصل از كاهش مصرف آب 6
2-4-1- استفاده مجدد آب 6
2-4-2- بازچرخش يا ريسايكلينگ 6
2-5- انواع مصارف آب در صنايع غذايي 7
2-5-1- آب خنك سازي 8
2-5-1-1- انواع سيستم هاي خنك سازي 8
بخش سوم: انواع فاضلاب صنايع غذايي 10
3-1- ويژگيهاي فاضلاب صنايع غذايي 10
3-1-1- صنايع توليد قند وشكر 11
3-1-2- صنايع توليد كمپوت وكنسرو 12
3-1-3- صنايع نوشابه سازي 12
3-1-4 صنايع لبنياتي 12
3-1-5- صنعت توليد روغن نباتي 13
3-1-6- كشتازگاهها ومجتمعهاي توليد گوشت 14
3-2- لزوم تصفيه فاضلاب صنايع غذايي 15
3-2-1- اثرات دفع فاضلاب صنايع غذايي به آبهاي پذيرنده 15
3-2-1-1- مواد معلق 16
3-2-1-2- املاح معدني محلول 16
3-2-1-3- مواد آلي محلول 16
3-2-1-4- اسيدها وقلياها 16
3-2-1-5- مواد توليد كننده كف 17
3-2-1-6- رنگ 17
3-2-1-7- آلودگيهاي حرارتي 17
3-2-1-8- ميكروارگانيسم ها 17
3-2-1-9- مواد شناور 18
3-3- استراتژي تصفيه ودفع فضولات صنعتي 18
3-3-1- تخليه فاضلاب صنعتي به فاضلابروي شهري 18
3-3-1-1- ملاحظات اختصاصي فاضلاب جهت تخليه به فاضلاب شهري 19
3-3-2- تصفيه اختصاصي فاضلاب صنعتي 20
3-3-3- تصفيه مشترك با صنايع ديگر 20
3-3-4- تغييرواصلاح فرآيندهاجهت كاستن از حجم فاضلاب غلظت آلاينده... 20
3-4- فاضلاب بهداشتي صنايع 21
بخش چهارم: روشهاي تصفيه فاضلاب صنايع غذايي 22
4-1- تصفيه فيزيكي 23
4-1-1- آشغالگيري 23
4-1-2- دانه گيري 23
4-1-4- شناورسازي 24
4-1-5- حوضهاي متعادل كننده يا يكنواخت ساز 24
4-2- تصفيه شيميايي 26
26. ph4-2-1- تنظيم
4-2-2- اكسيداسيون مواد آلي مقاوم 26
4-2-3- گند زدايي 26
4-2-4- انعقاد و لخته سازي 27
4-2- جذب سطحي مواد آلي محلول و مقاوم 27
4-3- تصفيه بيولوژيكي 27
4-3-1- اصلاحات رايج در تصفيه فاضلاب 28
28BOD 4-3-1-1-
28COD4-3-1-2-
29TSS4-3-1-3-
29TDS4-3-1-4-
4-3-2- اصلاحات رايج در راهبري تصفيه خانه29
4-3-2-1- زمان ماند هيدروليكي29
4-3-2-2- زمان ماند ميكروبي29
30MLSS4-3-2-3-
30F\M4-3-2-4-
4-3-3- تصفيه هوازي فاضلاب30
4-3-3-1- تخليه به آبهاي طبيعي31
4-3-3-2- كاربرد فاضلاب در زمين32
4-3-3-3- بركه هاي تثبيت33
4-3-3-3-1- بركه هاي بي هوازي34
4-3-3-3-2- بركه هاي اختياري35
4-3-3-3-3- بركه هاي هوازي35
4-3-3-3-4- بركه هاي تكميلي35
4-3-3-3-5- بركه هاي هوادهي35
4-3-3-4- صافي چكنده36
4-3-3-5- تماس دهنده هاي بيولوژيكي چرخان37
4-3-3-6- سيستم لجن فعال37
4-3-4- روشهاي بي هوازي تصفيه فاضلاب صنايع غذايي39
4-3-5- انواع سيستم هاي بي هوازي تصفيه فاضلاب39
4-3-5-1- سپتيك تانك42
4-3-5-2- راكتور بي هوازي با بستر لجن رو به بالا44
4-3-5-3- صافي بي هوازي44
بخش پنجم: راهبري تصفيه خانه هاي فاضلاب صنايع غذايي46
5-1- علل عدم موفقيت تصفيه خانه هاي فاضلاب صنايع غذايي46
5-2- فاكتورهاي موثر در راهبري تصفيه خانه هاي فاضلاب صنايع غذايي 47
5-2-1- شدت آلودگي فاضلاب خام47
5-2-2- مواد مغذي يا نوترينت ها48
5-2-2-1- بالكينگ48
49 5-2-3- اكسيژن محلول
5-2-4- زمان ماند50
51ph5-2-5-
5-2-6- سميت51
5-2-7- دما52
5-2-8- اختلاط53
5-2-9- ميزان جريان ورودي54
5-3- پايستن فرآيند54
5-3-1- شاخصهاي بصري54
5-4- شاخصهاي آزمايشي 58
5-5- مشكلات سيستم هاي لجن فعال و رفع آنها59
5-5-1- روشهاي كلي تشخيص مشكلات59
60 BOD 5-5-2- حذف كم
5-5-2-1- حذف بارهاي آلي 61
5-5-2-2- مواد سمي يا بازدارنده62
5-5-2-3- دماهاي پايين62
افزايش زمان ماند هيدروليكي63
63MLVSS افزايش
63 نامناسب PH 5-5-2-4-
5-5-2-5- زمان هوادهي ناكافي64
64 ناكافيMLVSS5-5-2-6-
منابع
آیا در رابطه با تصفيه فاضلاب در کارخانه صنايع غذايي سوالی دارید؟
برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.
پرداخت آنلاین
سايت تحقيق سرا
توسط
انجام میشود
.
پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی
کشور