محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / کشاورزی,امور دامی,طیور / پروژه و پایان نامه
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

فنولوژي نخود


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 4)

نظرات کاربران (0 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۸,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 40 صفحه
نوع فایل ارسالی:
توضیحات: به همراه مدل ها ، فرمول ها و پاورقی

فهرست مندرجات

  

مقدمه

اهميت نخود

اهميت مدل‌سازي در گياهان زراعي

تاثير عوامل محيطي بر نمو

واكنش گياهان به دما

دما عمدتاً به سه طريق نمو را تحت تاثير قرار مي‌دهد

واكنش گياهان به طول روز

سه گروه اصلي واكنش به طول روز در گياهان

سبز شدن

گلدهي

مدل چندگانه براي بيان رياضي سرعت نمو ارقام يونجه تحت رژيم‌هاي ثابت حرارتي

از توابع درجه دوم براي توصيف سرعت نمو يونجه

تابع دما رابطه بين دما و سرعت نمو

مدل فتوترمال

مدل‌هاي پري و همكاران

مدل سينكلر و همكاران

مدل السن و همكاران

مدل گريم و همكاران

مدل خطي مسطح

اومانگا و همكاران

اسلافر و راوسون

سليم و امانگا

مدل كوبر و همكاران

اهداف تحقيق

كنترل گلدهي

فتوپريوديسم

فيتوكروم در فرآيند فتوپريوديسم

نمو و رشد

مقدمه

مراحل نمو

طول روز

فنولوژي

 

مقدمه

فنولوژي، مطالعه نمو گياه در رابطه با آب و هوا مي‌باشد (پري و همكاران، 1978). دانش نمو فنولوژيك در درك رشد محصول، پتانسيل عملكرد و پيش‌بيني فنولوژي مهم است (همر و همكاران، 1982). اولين قدم براي به حداكثر رسانيدن عملكرد در مديريت توليد يا اصلاح ژنتيكي گياهي، اين است كه مطمئن شويم فنولوژي گياه زراعي با منابع محيطي به خوبي تطبيق دارد. اگر گياهان كشت شده از نظر تاريخ كاشت و تراكم در يك محيط معين محدوديتي نداشته باشند، در اين صورت مهمترين عامل موثر بر عملكرد گياهان، مدت زمان تا گلدهي مي‌باشد (سامرفيلد و همكاران، 1993).

گلدهي زودهنگام يا ديرهنگام موجب قرار گرفتن دوره رشد دانه در محيط نامناسب مي‌شود كه در نهايت موجب كاهش عملكرد (لوس و همكاران، 1990) و ايجاد مشكلات زراعي مثل تاخير در كاشت محصول بعدي خواهد شد. كشت موفق به انتخاب تاريخ كاشت مناسب و استقرار خوب گياهچه‌ها وابسته است. قدرت بذر شامل جوانه‌زدن و سبز شدن سريع، يكنواخت و كامل و توليد گياهچه‌هاي قوي به منظور استقرار گياهان جهت توليد محصول ضروري مي‌باشد (ايانوكس و همكاران، 2000). انجام آزمايشات و تحقيقات علمي براي توليد محصول زراعي و يافتن شرايط مطلوب رشد، مستلزم هزينه‌هاي گزاف و صرف دقت زياد است و اين بخصوص براي كشورهاي در حال توسعه به علت كمبود امكانات و پژوهشگر دشوار است.

امروزه با استفاده از مدل‌هاي زراعي و امكانات گسترده‌اي كه در زمينه نرم‌افزارهاي كامپيوتري موجود است، با پيدا كردن روابط مابين فرايندهاي رشد به منظور توليد محصولات زراعي و يافتن شرايط مطلوب رشد از طريق اين قبيل برنامه‌ها، مي‌توان به نتايج قابل توجهي دست يافت و آنها را براي شرايط ديگر تعميم داد و وضع جديد را پيش‌بيني نمود. اين مدل‌ها محدوديت‌هاي جغرافيايي و محيطي را كاهش داده و در مورد گياهان زراعي براي ارقام مختلف قابل تعميم مي‌باشند (كوچكي و بنايان، 1375). استفاده از اين مدل‌ها بسيار سريع بوده و با درنظر گرفتن گياه زراعي به عنوان يك سيستم پويا، امكان پيش‌بيني تغييرات اين سيستم نسبت به زمان را فراهم مي‌آورند. علاوه بر آن، از اين مدل‌ها مي‌توان در معرفي گياهان جديد در يك منطقه نيز استفاده كرد. پيش‌بيني براي وضعت توليد مواد غذايي در يك منطقه يا جهان و اتخاذ سياست‌هاي لازم با توجه به تغييرات محيطي نيز از ديگر مزاياي مدل‌سازي است (كوچكي و بنايان، 1375؛ امام و نيك‌نژاد، 1373).

اهميت نخود

نخود (Cicer arietinum )، گياهي ديپلوئي (16=n2) از خانواده بقولات (Leguminoseae) زيرخانواده پروانه آسا (Papilionoideae) است. اين گياه اصولاً خودگشن بوده و درصد دگرگشني طبيعي آن بين صفر تا يك درصد مي‌باشد. نخود از اولين بقولات دانه‌اي بوده كه اهلي شده است. نخود احتمالاً از جنوب غربي تركيه امروزي منشاء گرفته و به نواحي سوريه منتقل شده است و براي آن خاستگاه‌ها و مراكز مبدا مختلف از جمله نواحي جنوب قفقاز و شمال ايران نيز گزارش گرديده است (سينگ، 1997).

در ميان حبوبات، نخود رتبه دوم اهميت را در جهان به خود اختصاص داده است و دست كم در 33 كشور در جنوب و غرب آسيا، شمال و شرق آفريقا، جنوب اروپا، شمال و جنوب امريكا و استراليا كشت مي‌شود. 15درصد سطح زير كشت (2/10 ميليون هكتار)، 14درصد توليد (9/7 ميليون تن) حبوبات در جهان مربوط به نخود است (سينگ، 1997). در ميان حبوبات در ايران، نخود رتبه اول اهميت را دارد و بيش از 50درصد كل سطح زير كشت حبوبات را در كشور به خود اختصاص مي‌دهد (سلطاني، 1378). نخود به دليل داشتن ميزان بالاي پروتئين (18 تا 30درصد) و نقش اصلي آن در برطرف كردن كمبود پروتئين به طور وسيعي استفاده شده است. اگر براي نخود به طور متوسط، 22درصد پروتئين درنظر گرفته شود، نزديك به 1/2 ميليون تن از پروتئين دنيا به اين گياه اختصاص مي‌يابد. از لحاظ اسيدهاي آمينه موجود در پروتئين (مخصوصاً ليزين)، اين گياه مكمل خوبي براي غلات مي‌باشد. وجود 50 تا 60درصد انواع كربوهيدرات‌ها و حدود 5درصد روغن در نخود به طور قابل ملاحظه‌اي اهميت دارند (كوچكي و بنايان، 1372).

در ايران نخود اغلب به صورت ديم كشت مي‌شود و فقط 10درصد توليد آن در شرايط آبي انجام مي‌گيرد. مهمترين مناطق توليد نخود در ايران، قسمت‌هاي غربي و شمال غرب كشور بوده و در حدود 50درصد كل توليد نخود در اين نواحي كشور صورت مي‌گيرد (سلطاني، 1378).

اهميت مدل‌سازي در گياهان زراعي

مدل ابزاري است كه ما در تفسير و درك دنيايي كه در آن زندگي مي‌كنيم، ياري مي‌كند. دانشمندان و مهندسين، از انواع مدل‌ها به عنوان ابزاري براي .....................

 

 

 

 

آیا در رابطه با فنولوژي نخود سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید فنولوژي نخود:

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"