محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / کشاورزی,امور دامی,طیور / پروژه و پایان نامه
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

اثرات تنش خشكي و راههاي مقابله با آن در گياه ذرت


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 2)

نظرات کاربران (0 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۹,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 78صفحه
نوع فایل ارسالی:

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                              صفحه

مقدمه............................................................................................ 1

1-    ذرت........................................................................................... 4

1-1. منشاء و تاريخچه ذرت..................................................................... 4

2-1. اهميت محصول ذرت...................................................................... 5

3-1. طبقه بندي ذرت............................................................................ 6

4-1. ويژگيهاي انواع ذرت........................................................................ 8

5-1. فنولوژي ذرت................................................................................ 10

1-5-1. جوانه زني و سبز كردن ذرت.......................................................... 10  2-5-1. مرحله سبز كردن تا ظهور گل آذين نر........................................................................................ 11

3-5-1. مرحله تشكيل گل آذين نر تا ظهور تارهاي ابريشمي.............................. 11

4-5-1. مرحله تشكيل تارهاي ابريشمي تا رسيدن دانه................................... 12

6-1. رشد و نمو.................................................................................. 13

1-1-6-1. ريشه................................................................................... 13

2-1-6-1. برگ..................................................................................... 13

2-6-1. رشد اندام هاي زايشي................................................................ 14

7-1. خاك مناسب ذرت.......................................................................... 15

8-1. دماي موردنياز.............................................................................. 15

9-1. رطوبت موردنياز............................................................................. 16

10-1. تنشهاي محيطي........................................................................ 17

11-1. خشكي و تنش خشكي................................................................ 18

12-1. اثرات عوامل طبيعي اقليمي بر روي نياز آبي گياهان............................... 20

13-1.اثرات فيزيولوژيك تنش آب......................................................... 22

14-1. تنش خشكي در مرحله رشد رويشي گياه ذرت ............................ 27

15-1.تنش خشكي و رشد زايشي ذرت ............................................... 30  16-1. تنش خشكي و اثرات آن بر روي عملكرد و اجزاء عملكرد....................................................... 32

17-1.ساير صفات مرتبط با خشكي..................................................... 37

1-17-1.محتويات نسبي آب برگ (RWC)..................................................... 37

2-17-1. پايداري غشاي سيتوپلاسمي....................................................... 38

18-1. مكانيزمهاي مقابله با تنش هاي خشكي............................................. 40

1-18-1. مقاومت به خشكي................................................................... 40

2-18-1.فرار از خشكي.......................................................................... 40

3-18-1.اجتناب از خشكي...................................................................... 41

4-18-1. صفات مرتبط با اجتناب از خشكي................................................... 41

7-4-18-1. مكانيزم هاي روزنه اي.............................................................. 41

2-4-18-1. افزايش بازده فتوسنتزي............................................................ 42

3-4-18-1. كاهش مساحت برگ............................................................... 43

4-4-18-1. وفور ومحل روزنه ها................................................................. 43

5-4-18-1. سيستمهاي كارآمد ريشه......................................................... 43

6-4-18-1. نسبت زياد ريشه به شاخه....................................................... 44

5-18-1. تحمل خشكي......................................................................... 44

6-18-1. مكانيزم هاي تحمل خشكي......................................................... 45

1-6-18-1. اجتناب از صدمات ناشي از كاهش رشد......................................... 45

2-6-18-1. تحمل در مقابل گرسنگي.......................................................... 45

3-6-18-1. اجتناب در مقابل از بين رفتن پروتئين ها......................................... 45

19-1. چگونگي ازريابي مقاومت به خشكي................................................. 45

20-1. تنش خشكي و شاخص برداشت..................................................... 47

21-1. كارايي مصرف آب........................................................................ 48

         نتيجه گيري و پيشنهادات............................................................ 49

         منابع و ماخذ ............................................................................ 50

مقدمه

خشكي، خطري جدي براي توليد موفق ذرت در سراسر جهان محسوب مي شود. منابع آب شيرين در جهان محدوده بوده، و با افزايش جمعيت جهان نياز به استفاده از آب بيشتر مي شود و لذا منابع آب بطور فزآينده اي مورد تهديد قرار گرفته، و از آنجاكه بخش كشاورزي عمده ترين مصرف كننده آب بشمار ميرود، هر گونه صرفه جويي در اين بخش كمك مؤثري به توليد بهينه محصولات زراعي خواهد كرد . با در نظر گرفتن روند افزايش جمعيت جهان كه طبق پيش بيني هاي سازمان ملل، اين جمعيت در سال 2050 ميلادي به 4/14 ميليارد نفر خواهد رسيد  . بنابراين ضرورت توليدات غذايي جهت تامين نيازهاي مرتبط امري اجتناب ناپذير است.

ذرت گياهي است گرمسيري كه بدليل ويژگيهاي زياد از جمله قدرت سازگاري با شرايط اقليمي گوناگون مورد توجه توليد كنندگان قرار گرفته بطوريكه ذرت از نظر سطح زير كشت مكان، زراعت آن بعنوان يك گياه پر محصول جهت تأمين كالري مورد نياز بشر بطور مستقيم و غير مستقيم از اهميت ويژه اي برخوردار است . توليد ذرات در جهان در سال 2002 ، 589/189/602 تن بود . حدود 17 درصد سطح زير كشت جهاني ذرت آبياري مي شود كه از اين مقدار حدود 40 درصد مواد غذايي حاصل مي شود .

در ايران تقريباً 70 درصد مساحت كشور را اقليم خشك و نيمه خشك شامل مي شود كه متوسط بارندگي ساليانه آنها كمتر از 300 ميليمتر است

از آنجائيكه مرحله گلدهي ذرت به عنوان حساسترين مرحله رشد و نمو ذرت با گرم ترين ماه سال ( تيرماه ) مطابقت دارد و معمولاً نزولات آسماني در اين موقع از سال رخ نمي دهد و از طرفي حداكثر نياز آبي محصولات رايج منطقه ( پنبه ، چغندر قند ، گوجه ) به همين زمان ارسال مربوط مي شود و ظرفيت شبكه هاي آبياري ، زراعت را در وضعيتي قرار داده كه فواصل آبياري ذرت طولاني شده و عملكرد كاهش مي يابد . ذرت در آب و هواي نيمه خشك مديترانه اي براي نيل به عملكرد دانه بالا نياز به آبياري تكميلي دارد .

خصوصيات مورفولوژي و فيزيولوژي زيادي ، در مقاومت به خشكي موثر هستند كه به عنوان شاخص هاي مورد انتخاب توصيه شده اند . براي مثال بسته شدن روزنه ها ، كاهش سطح برگ ، افزايش كارايي فتوسنتز ، رسوب چربيها ، توسعه سيستم ريشه اي ، مقاومت در برابر انتشار گازها ، تغيير در مقدار تركيبات آلي ، قندي و ازته ،اسيد آمينه پرولين ، تنظيم پتانسيل اسمزي ، تغييرات سرعت رشد نسبي ، و سرعت رشد محصول از اين جمله مي باشند.

با توجه به خصوصيت اصلي زراعت در مناطق با محدوديت منابع آبي و لزوم گسترش سطح زير كشت با هدف افزايش محصولات زراعي در اين مناطق ، و با توجه به اينكه آبياري يكي از نيازهاي مهم توليدات كشاورزي محسوب مي شود . دستيابي به ژنوتيپ هاي محتمل به شرايط دشوار با كارايي بالاي مصرف آب ضروري بنظر مي رسد .

بنابراين شناسايي مراحلي از رشد كه در آنها به آب كمتري نياز است و حذف آبياريهاي غير ضروري و نيز تعيين مراحل حساس به قطع آب و همچنين يافتن ژنوتيپ هاي محتمل به تنش آبي باعث افزايش كارايي مصرف آب همراه با افزايش سطح زير كشت و نهايتاً عملكرد اقتصادي خواهد شد . مطالعات جدي پيرامون شرايط نامساعد محيطي و عكس العمل گياهان نسبت به آنها از سال 1941 در دنيا شروع شده است.

آیا در رابطه با اثرات تنش خشكي و راههاي مقابله با آن در گياه ذرت سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید اثرات تنش خشكي و راههاي مقابله با آن در گياه ذرت:

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"