محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / مهندسی صنایع,صنعت,نساجی / پروژه و پایان نامه
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

پایان نامه فرايند توليد شكر از نيشكر و ضايعات ناشي از دكستران


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 22)

نظرات کاربران (1 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۱۴,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 97 صفحه
نوع فایل ارسالی:

فهرست مطالب


مقدمه و هدف
1-  كليات
1-1-  توليد شكر و نيشكر در جهان ...............................................................9
1-2- توليد شكر و نيشكر در ايران ................................................................10
1-2-1-  نيشكر كاري در ايران ......................................................................10
1-2-2-  توليد شكر نيشكري در ايران ..........................................................11
1-3-  نيشكر كاري در خوزستان ...................................................................12
1-4-  كشت و صنعت كارون ......................................................................14
2- تركيب شيميايي نيشكر
2-1-  مواد آلي غير از ساكاروز ...................................................................19
2-2-  اسيد هاي آلي ..................................................................................20
2-3-  تركيبات غير آلي ..............................................................................20
2-4-  تركيبات ازت دار .............................................................................20

3-  فرايند توليد شكر از نيشكر
مقدمه
3-1-  برداشت نيشكر ...............................................................................21
3-1-1-  مواد زائد همراه ني .....................................................................23
3-2-  آماده سازي ني ............................................................................24-25
3-2-1-  شستشوي ني .............................................................................25
3-2-2-  خرد كردن ني ............................................................................25
3-3-  عصاره گيري ..................................................................................26
3-4- زلال كردن...........................................................................................26
3-5- صافي هاي خلاء..................................................................................27
3-6- تبخير كننده ها.....................................................................................27
3-7- تبلور .................................................................................................27
3-8- سانتريفوژ ...........................................................................................27

4- تركيبات شربت نيشكر .............................................................................28
4-1- پلي ساكاريدها ....................................................................................28
4-1-1- لوان ................................................................................................29
4-1-2- پكتين .............................................................................................29
4-1-3- سلولزان ..........................................................................................29
4-1-4 نشاسته .............................................................................................29
4-1-5- دكستران ........................................................................................31
4-1-5-1- مشخصات فيزيكي شيميايي دكستران...........................................31
4-1-5-2- توليد دكستران..............................................................................33

5 مشخصات جنس لوكونوستوك ....................................................................34

6 ميكربهاي موجود در كارخانه قند ................................................................35
6-1- ميكروارگانيسم هاي نيشكر ...................................................................35
6-2- سالم سازي آسياب ها ..........................................................................37

7- روش هاي سريع اندازه گيري دكستران......................................................38

8-  پلي ساكاريدهاي نيشكر..........................................................................39
8-1- صمغ درني ترش..................................................................................41
8-2- پلي ساكاريدهاي بخش تصفيه .............................................................44

9- ضايعات ناشي از دكستران ........................................................................45
9-1- ضايعات نامعلوم ..................................................................................45
9-2- تداخل در اندازه گيري درصد قند .........................................................46
9-3- مشكلات ناشي از دكستران در تصفيه و توليد شكر خام ......................46
9-3-1 اثر بر شربت زلال كنندها ..................................................................46
9-3-2- اثر دكستران بر صاف شدن .............................................................47
9-3-3- اثر دكستران بر نارواني ...................................................................47
9-4- اثر بر بلورهاي ساكاروز......................................................................49
9-4-1- اثر بر سرعت رشد بلورها ..............................................................49
9-4-2 اثر بر شكل بلورها ..........................................................................49
9-5- اثر بر ظرفيت كارخانه .......................................................................53
9-6- اثر بر خلوص ملاس نهايي ...............................................................54

مواد و روشها
2-1- اثر روش هاي برداشت بر روي سرعت تشكيل دكستران .....................54
2-1-1- نمونه برداري ...............................................................................55
2-1-2- آزمايشهاي مربوط به ني ...............................................................55
2-1-2-1- تعيين ماده خشك ....................................................................56
2-1-2-2- تعيين درصد قند (پلاريمتري)....................................................56
2-1-2-3- درجه خلوص .........................................................................57
2-1-2-4- تعيين قند معكوس ...................................................................57
2-1-2-5- اندازه گيري دكستران ...............................................................58
2-2- آزمايشهاي مربوط به شربت ..............................................................64
2-3- اثر دكستران بر انحراف پلاريزاسيون ..................................................65
2-4- اثر استات سرب بر حذف دكستران ......................................................65
2-5- اثر فرمالين ........................................................................................66
2-6- روش هاي آماري ..............................................................................66
2-6-1- روش هاي تجزيه واريانس .............................................................66
2-6-2- رگرسيون .....................................................................................66
نتايج و بحث
3-1- آزمايشهاي نيشكر .............................................................................67
3-1-1- آزمايش قند ..................................................................................67
3-1-2- آزمايش درجه خلوص ...................................................................67
3-1-3- آزمايش PH ................................................................................68
3-1-4- آزمايش نسبت كيفيت راندمان توليد و شكرخام ..............................69
3-1-5- آزمايش دكستران .........................................................................69
3-1-6- آزمايش قند معكوس ...................................................................69
3-2- آزمايشهاي شربت ...........................................................................74
3-2-1- آزمايشهاي قند معكوس................................................................74
3-2-1- آزمايش دكستران ........................................................................74
3-3- آزمايش اثر دكستران بر انحراف پلايمتري .........................................80
3-4- آزمايش اثر فرمالين ........................................................................82
3-5- آزمايش اثر استات سرب بر حذف دكستران .....................................83
4-  ضميمه .............................................................................................84
5-  منابع مورد استفاده .............................................................................92


فهرست جداول

1-    ضايعات قندي بر اساس دكستران موجود در شكر خام ....................8
2-    توليد قند و شكر از چغندر و نيشكر در جهان .................................9
3-    صورت عملكردبهره برداري كارخانه هاي نيشكري...........................13
4-    واريته هاي تجاري نيشكر كارون ...................................................14
5-    تركيبات شيميايي نيشكر ...............................................................19
6-    مقادير تركيبات مختلف در ني هاي سالم ، ترشيده ، خشك، برگ سبز سرني و برگهاي خشك................................................................23
7-    مواد تشكيل دهنده شربت ............................................................28
8-    پلي ساكاريدهاي موجود در نيشكر ...............................................30
9-    گروه هاي مختلف دكستران بر اساس پيوندهاي موجود ..................32
10-    تجزيه پلي ساكاريدهاي جدا شده از ملاس و شربت مخلوط.........40
11-    مقايسه تركيبات صمغ جدا شده از ني تازه و كهنه ........................41
12-    اثر زمان نگهداري ني سبز و سوخته بر ميزان صمغ ......................42
13-    ميزان صمغ در ني هاي خرد شده و خرد نشده در اثر نگهداري .....43
14-    درصد افزايش صمغ شربت در خلال نگهداري نيشكر ...................43
15-    ميزان دكستران و ضايعات قندي در شكر خام ..............................45
16-    منحني استاندارد دكستران ...........................................................64
17-    جداول تجزيه واريانس صفات مختلف ني ..................................76
18-    جداول تجزيه واريانس صفات مختلف در شربت ........................79
19-    جداول تجزيه واريانس مربوط به اثر غلظت هاي مختلف فرمالين...82

فهرست شكلها

1-    اثر دكستران و نشاسته بر نارواني...........................................................48
2-    اثر دكستران بر افزايش نارواني ............................................................48
3-    بلور طبيعي ساكاروز و محورهاي كريستالوگرافي..................................52
4-    مقايسه اثر رافينوز و دكستران بر بلور ساكاروز .....................................52
5-    اثر غلظت هاي متفاوت دكستران بر بلور ساكاروز................................53
6-    تغييرات درصد قند در ني هاي سبز، سوخته و برداشت ماشيني ..........72
7-    تغييرات درجه خلوص در ني هاي سبز، سوخته و برداشت ماشيني.... 72
8-    تغييرات PH در ني هاي سبز ، سوخته و برداشت ماشيني .................74
9-    تغييرات نسبت كيفيت خام در ني هاي سبز ، سوخته و برداشت ماشيني...........................................................................................64
10-    تغييرات شكر خام در ني هاي سبز، سوخته و برداشت ماشيني......... 65
11-    تغييرات بازه توليد در ني هاي سبز ، سوخته و برداشت ماشيني ........65 
12-    تغييرات دكستران در ني هاي سبز، سوخته و برداشت ماشيني ...........73
13-    تغييرات قند معكوس در ني هاي سبز ،سوخته و برداشت ماشيني .....73
14-    تغييرات قند معكوس در شربت با PH هاي مختلف در دماي C50ْ..77
15-    تغييرات قند معكوس در شربت با PH هاي مختلف در دماي C60ْ..77
16-    تغييرات قند معكوس در شربت با PH هاي مختلف در دماي C70ْ..78
17-    تغييرات دكستران شربت با PH هاي مختلف در دماي C 50ْ .........78
18-    تغييرات دكستران شربت با PH هاي مختلف در دماي C 60ْ .........79
19-    تغييرات دكستران شربت با PH هاي مختلف در دماي C 70ْ .........79
20-    رگرسيون بين دكستران و درصد قند ........................................... 81
21-    رگرسيون بين دكستران و انحراف پلاريمتري ............................... 81

آیا در رابطه با پایان نامه فرايند توليد شكر از نيشكر و ضايعات ناشي از دكستران سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید پایان نامه فرايند توليد شكر از نيشكر و ضايعات ناشي از دكستران:

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"