محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / مهندسی صنایع,صنعت,نساجی / پروژه و پایان نامه
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

بررسي امكان ساخت تخته خرده چوب از كاه گندم و تراشه روكش راش


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 18)

نظرات کاربران (506 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۱۵,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 150 صفحه
نوع فایل ارسالی:

فهرست مطالب

فصل اول : مقدمه
1- كليات
1-1 تعريف تخته خرده چوب
1-2 تاريخچه صنعت تخته خرده چوب در جهان
1-3 تاريخچه صنعت تخته خرده چوب در ايران
1-4 مصرف تخته خرده چوب دركشور
1-5 نحوه ساخت تخته خرده چوب
1-6 مشخصات گياه شناسي كاه گندم
1-7 ساختمان فيزيكي و خصوصيات شيميايي كاه گندم
1-8 اهداف انجام اين مطالعه

فصل دوم : سابقه تحقيق
فصل سوم : مواد و روشها 
3-1 عوامل متغير
3-2 عوامل ثابت
ارائه تجزيه و تحليل نتايج
3-3 مراحل ساخت تخته هاي آزمايشگاهي
3-3-1 تهيه ماده اوليه
3-3-2 تعيين درصد رطوبت خرده چوب و كاه گندم
3-3-3 تعيين ابعاد كاه گندم
3-3-4 نوع چسب
3-4 بررسي خصوصيات رزين
3-4-1 گرانروي رزين
3-4-2 PH محلول رزين

3-4-3 درصد مواد جامد رزين 
3-4-4 تعيين وزن مخصوص چسب
3-4-5 تعيين زمان انعقادچسب
3-5 آناليز شيميايي كاه گندم
3-5-1 تعيين مقدار ليگنين
3-5-2 تعيين مقدار سلولز
2-5-3 تعيين مقدار خاكستر
3-6 چسب زني تراشه هاي روكش راش و كاه گندم
3-7 هاردنر(كاتاليزور
3-8 تشكيل كيك
3-9 پرس كردن
3-10 كليماتيزه كردن تخته ها
3-11 تهيه نمونه هاي آزموني
3-12 اندازه گيري خصوصيات فيزيكي و مكانيكي تخته ها
3-12-1 اندازه گيري دانسيته و رطوبت تخته ها
3-12-2 آزمايش اندازه گيري مدول گسيختگي (MOR  ) و مدول آلاستيسيته(MOE )
3-12-3 آزمايش اندازه گيري مقاومت چسبندگي داخلي ( IB  )
3-12-4 آزمايش تعيين ميزان واكشيدگي ضخامت و جذب آب ( 2و24 ساعت )
3-12-5 آزمايش مقاومت به ضربه

فصل چهارم : نتايج 
4-1 مقاومت خمشي (MOR  )
4-1-1 تاثير مستقل درصد اختلاط بر مقاومت خمشي (MOR )
4-1-2 تاثير مستقل درجه حرارت پرس بر مقاومت خمشي ( MOR  )
4-1-3 تاثير متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت پرس بر مقاو.مت خمشي ( MOR  )
4-2 مدول آلاستيته(MOE  )
4-2-1 تاثير مستقل درصد اختلاط بر مدول الاستيسيته(MOE  )
4-2-2 تاثير مستقل درجه حرارت بر مدول آلاستيته(MOE  )
4-2-3 تاثير متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت بر مدول آلاستيته( MOE  )
4-3 مقاومت به ضربه (IBS )
4-3-1 تاثير مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه ( IBS )
4-3-2 تاثير مستقل درجه حرارت پرس بر مقاومت به ضربه ( IBS )
4-3-3 تاثير مستقل درصد اختلاط و درجه حرارت  بر مقاومت به ضربه (IBS
4-4 چسبندگي داخلي
4-4-1 تاثير مستقل درصد اختلاط بر چسبندگي داخلي ( IB )
4-4-2 تاثير مستقل حرارت پرس بر چسبندگي داخلي ( IB )
4-4-3 تاثير متقابل درصد اختلاط و درجه حرارت بر چسبندگي داخلي ( IB )
4-5 جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وري در آب ( WA2  )
4-5-1 تاثير مستقل درصداختلاط برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن در آب ( WA2  )
4-5-2 تاثير مستقل درجه حرارت پرس برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن در آب ( WA2 )
4-5-3 تاثير مستقل درصد اختلاط وحرارت برجذب آب بعد از2 ساعت غوطه ور شدن در آب(WA2)
4-6-1 تاثير مستقل درصد اختلاط برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن درآب(WA24  )
4-6-2 تاثير مستقل حرارت پرس برجذب آب بعد از 2 ساعت غوطه ور شدن درآب(WA24  )
4-6-3 تاثيرمتقابل درصد اختلاط وحرارت پرس برجذب آب بعد از2ساعت غوطه ور شدن درآب(A24)
4-7 واكشيدگي ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وري در آب (TS2 ‌)
4-7-1 تاثير مستقل درصد اختلاط برواكشيدگي ضخامت بعد از2ساعت غوطه وري در آب( TS2
4-7-2 تاثير مستقل حرارت پرس برواكشيدگي ضخامت بعد از2ساعت غوطه وري در آب( TS2
4-7-3 تاثير متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر وا كشيدگي ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وري در
آب ( TS2 )
4-8 واكشيدگي ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وري در آب ( TS24  )
4-8-1 تاثير مستقل درصد اختلاط بر واكشيدگي ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وري در آب(TS24  ).........
4-8-2 تاثير مستقل حرارت پرس بر واكشيدگي ضخامت بعداز 24 ساعت غوطه وري در آب ( TA24 ) .........
4-8-3 تاثير متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واكشيدگي ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وري در
 آب (TS24  )

فصل پنجم : بحث و نتيجه گيري
پيشنهادات
منابع
ضمايم

 

فهرست جداول
جدول 1-1 : تعداد واحدهاي توليد تخته خرده چوب در كشور وظرفيت اسمي آنها طي سالهاي73-77
جدول 1-2 : درصد وزني قسمتهاي اصلي گندم
جدول 1-3 : فهرستي از منابع الياف سلولزي جهان درسال 1995
جدول 1-4: خلاصه توليدي ضايعات كشاورزي در جهان
جدول 3-1 : نسبت مخلوط كاه گندم وتراشه روكش راش
جدول 3-2 : طرح آزمايشات
جدول 3-3: تعيين ابعاد كاه گندم
جدول 3-4: تعيين ابعاد كاه گندم
جدول 3-5: خصوصيات چسب اوره – فرم آلوهيد
جدول 3-6 : نتيجه آناليز شيميايي كاه گندم
جدول 3-7: نحوه برش نمونه هاي آْزموني از هرتخته
جدول 4-1: ميانگين مقاومت خمشي تخته هاي ساخته شده در شرايط مختلف ( MOR 
جدول 4-2 : تجزيه واريانس مقاومت خمشي ( MOR  )
جدول 4-3: مقايسه ميانگين تاثير مستقل درصد اختلاط بر مقاومت خمشي ( MOR  )
جدول 4-4: مقايسه ميانگين ها براي تاثير مستقل حرارت پرس برمقاومت خمشي ( MOR  )
جدول 4-5: آزمون دانكن براي تاثير متقابل درصد اختلاط ودرجه حرارت پرس بر مقاومت خمشي
 (MOR‌)
جدول 4-6: ميانگين مدول الاستيسيته تخته هاي ساخته شده در شرايط مختلف پرس(MOE  )
جدول 4-7: تجزيه واريانس مدول الاستيسيته (MOE  )
جدول 4-8: آزمون دانكن براي تاثيرمستقل درصد اختلاط بر مدول الاستيسيته ( MOE )
جدول 4-9: آزمون دانكن براي تاثير مستقل حرارت برمدول الاستيسيته ( MOE ‌ )
جدول 4-10: آزمون دانكن براي تاثير متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر مدول الاستيسيته
 (MOE‌)
جدول 4-11: ميانگين مقادير مقاومت به ضربه ( IBS )
جدول 4-12: تجزيه واريانس مقادير مقاو.مت به ضربه (IBS  )
جدول 4-13: آزمون دانكن براي تاثير مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه ( IBS ) 
جدول 4-14: مقايسه ميانگين ها براي تاثير مستقل حرارت پرس بر مقاومت به ضربه ( IBS
جدول 4-15: آزمون دانكن براي تاثير متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر مقاومت به ضربه (IBS)
جدول 4-16: ميانگين چسبندگي داخلي تخته هاي ساخته شده در شرايط مختلف ( IB  )
جدول 4-17: تجزيه واريانس چسبندگي داخلي (IB )
جدول 4-18: آزمون دانكن اثر مستقل درصد اختلاط بر چسبندگي داخلي (IB
جدول 4-19: آزمون دانكن اثر مستقل حرارت پرس بر چسبندگي  داخلي ( IB
جدول 4-20: آزمون دانكن اثر متقابل درصداختلاط و حرارت بر چسبندگي داخلي ( IB 
جدول 4-21: ميانگين جذب آب پس از 2 ساعت غوطه وري در آب (WA2
جدول 4-22: تجزيه واريانس جذب آب پس از 2 ساعت غوطه وري در آب ( WA2
جدول 4-23: آزمون دانكن براي تاثير مستقل درصد اختلاط بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وري
در آب(WA2 )
جدول 4-24: آزمون دانكن براي تاثير مستقل حرارت پرس بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وري
 درآب (WA2 )
جدول 4-25: آزمون دانكن تاثير متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب پس از 2 ساعت
 غوطه وري در آب (WA2 )
جدول 4-26: ميانگين جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وري در آب در آب (WA24 )
جدول 4-27: تجزيه واريانس جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وري در آب (WA24 )
جدول 4-28: آزمون دانكن براي تاثيرمستقل درصداختلاط بر جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وري در
 آب (WA24  )
جدول 4-29: مقايسه ميانگين ها براي تاثير مستقل حرارت پرس بر جذب آب بعد از 24 ساعت غوطه وري
در آب (WA24  )
جدول 4-30: آزمون دانكن براي تاثير متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب بعد از 24
 ساعت غوطه وري در آب ( WA24 )
جدول 4-31: ميانگين درصد واكشيدگي ضخامت پس از 2 ساعت غوطه وري در آب ( TS2
جدول 4-32: ميانگين درصد واكشيدگي ضخامت پس از 2 ساعت غوطه وري در آب ( TS2
جدول 4-33: آزمون دانكن براي تاثير مستقل درصد اختلاط برواكشيدگي ضخامت بعد از 2 ساعت
 غوطه وري در آب  (TS2  )
فهرست جداول
عنوان             صفحه

جدول 4-34: آزمون دانكن براي تاثير مستقل حرارت بر واكشيدگي ضخامت بعد از 2 ساعت
 غوطه وري  در آب(TS2 ) 
جدول 4-35: آزمون دانكن براي تاثير متقابل درصداختلاط وحرارت بر واكشيدگي ضخامت بعد از
 2 ساعت غوطه وري در آب (TS2 )
جدول 4-36: ميانگين درصد واكشيدگي ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وري در آب (TS24
جدول 4-37: تجزيه واريانس واكشيدگي ضخامت بعد از 24 ساعت غوطه وري در آب(TS24
جدول 4-38: آزمون دانكن براي تاثير مستقل درصد اختلاط بر واكشيدگي ضخامت بعد از 24 ساعت
غوطه وري در آب (TS24 )
جدول 4-39: آزمون دانكن براي تاثير مستقل حرارت پرس برواكشيدگي ضخامت بعد از 24 ساعت
غوطه وري در آب (TS24 )
جدول 4-40: آزمون دانكن براي تاثير متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واكشيدگي ضخامت بعد
از 24 ساعت غوطه وري در آب (TS24 )

 

فهرست اشكال
شكل 1-1: مصرف تخته خرده چوب در كشور
شكل 1-2: پيش بيني مصرف تخته خرده چوب در 5 سال آينده در كشور
شكل 1-3: مراحل ساخت تخته خرده چوب
شكل 2-1: ارتباط بين درجه حرارت پرس و وضعيت فشردگي كيك
شكل 3-2: الگوي برش نمونه هاي آزمودني از هر تخته
شكل 4-1: تاثير مستقل درصداختلاط برمقاومت خمشي (MOR
شكل 4-2: تاثير مستقل حرارت پرس برمقاومت خمشي (MOR
شكل 4-3: تاثير متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس برمقاومت خمشي (MOR
شكل 4-4: تاثير مستقل درصداختلاط بر مدول آلاستيته(MOE
شكل 4-5: تاثيرمستقل درصد حرارت پرس برمدول آلاستيته(MOE
شكل 4-6: تاثير متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر مدول آلاستيته(MOE
شكل 4-7: تاثير مستقل درصد اختلاط بر مقاومت به ضربه (IBS
 شكل 4-8: تاثير مستقل درصدحرارت پرس بر مقاومت به ضربه (IBS
شكل 4-9: تاثير متقابل درصداختلاط و حرارت پرس برمقاومت به ضربه (IBS
شكل 4-10: تاثير متسقل درصد اختلاط بر چسبندگي داخلي (IB
شكل 4-11 : تاثير متسقل حرارت پرس بر چسبندگي داخلي (IB
شكل 4-12: تاثير متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر چسبندگي داخلي (IB 
شكل 4-13: تاثيرمستقل درصداختلاط بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وري در آب (WA2 )....
شكل 4-14: تاثير مستقل درصد حرارت پرس برجذب آب بعداز 2ساعت غوطه وري درآب (WA2)...
شكل 4-15: تاثير متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر جذب آب بعد از 2 ساعت غوطه وري در
آب (WA2
شكل 4-16: تاثير مستقل درصد اختلاط بر جذب آب پس از24 ساعت غوطه وري در آب (WA24 )......
شكل 4-17: تاثير مستقل درصد  حرارت پرس بر جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وري در
 آب (WA24
شكل 4-18: تاثير متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر جذب آب پس از 24 ساعت غوطه وري در
آب (WA24 ) 
شكل 4-19: تاثير مستقل درصد اختلاط برواكشيدگي ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وري در آب
(TS2
شكل4-20: تاثير مستقل حرارت پرس برواكشيدگي ضخامت بعد از 2 ساعت غوطه وري در آب
(TS2 ).....
شكل4-21: تاثير متقابل درصداختلاط و حرارت پرس بر واكشيدگي ضخامت بعد از 2 ساعت
غوطه وري در آب (TS2  )
شكل 4-22: تاثير مستقل درصداختلاط بر واكشيدگي ضخامت بعد از24 ساعت غوطه وري درآب
(TS24 )
شكل 4-23: تاثير مستقل حرارت پرس بر واكشيدگي ضخامت بعد از24 ساعت غوطه وري درآب
 (TS24 )
شكل 4-24: تاثير متقابل درصد اختلاط و حرارت پرس بر واكشيدگي ضخامت بعد از 24 ساعت
غو طه وري در آب (TS24

آیا در رابطه با بررسي امكان ساخت تخته خرده چوب از كاه گندم و تراشه روكش راش سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید بررسي امكان ساخت تخته خرده چوب از كاه گندم و تراشه روكش راش:

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"