محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / کشاورزی,امور دامی,طیور / پروژه و پایان نامه
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

بررسی اکوتیپ های مختلف گیاه Allium hirtifolium از دیدگاه مولکولی (با نشانگر RAPD) و مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی(آلیسین)


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 20)

نظرات کاربران (0 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۱۰,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 108 صفحه
نوع فایل ارسالی:

فهرست مندرجات

چکیده      
                                                                                                                            1
فصل اول: مقدمه       

فصل دوم: گیاهشناسی                                                                                                   
2-1- گیاهشناسی Allium hirtifolium                                                                 8
2-2- انتشار جغرافیایی                                                                                     8
2-3- کاریولوژی                                                                                           8
2-4- موارد مصرف                                                                                        10
2-4-1- مصارف غذایی                                                                                   10
2-4-2- استفاده در طب سنتی                                                                            10
2-5- تحقیقات انجام شده در                                                    Allium hirtifolium10
2- 6-    جنس                                                                                                Allium  spp. 2-6-1- مشخصات عمومی و طبقه بندی                                                 11     
2-6-2- خصوصیات شیمیایی                                                                       13
2-6-3- کاریولوژی                                                                                        13   
2-7- ارزشهای اقتصادی گونه های جنس آلیوم                                                            14
2-8- زیرجنسهای جنس آلیوم                                                                             14
2-8-1- زیر جنس Allium                                                                              15             
2-8-2- زیر جنس                                                                       Rhizirideum15               
2-8-3- زیر جنس                                                              Melanocrommyum15
2-8-4- زیر جنس                                                                                         Amerallium
2-9- مراحل نمو در آلیومها                                                                                             16
2-9-1- جوانه زنی بذر                                                                                                  16
2-9-2- سبز شدن بذور و نمو گیاهان نورسته                                                                       17
2-9-3- دوره جوانی و انتقال به مرحله تولید مثلی                                                                 17
2-9-4- رشد و نمو سالیانه پس از بلوغ                                                                              19
2-9-4-1- گونه های پیاز دار                                                                                         19
2-9-4-1-1- گونه های پیازدار با مبدا مدیترانه                                                                    20
2-9-4-1-2- گونه های گلدار با مبدا ایرانو تورانی                                                               20
2-9-4-3- آلیومهای خوراکی                                                                                         23
2-9-5- تکثیر                                                                                                            24                  
2-9-5-1- تکثیر از راه بذر                                                                                           24
2-9-5-2- تکثیر رویشی                                                                                              25
2-9-5-3- کشت بافت در آلیومها                                                                                   26
2-10- اصلاح ژنتیکی در آلیومها و استفاده از گونه های وحشی                                     Allium26
2-10-1- بانک های بذر آلیوم در دنیا                                                                               27          
2-10-2- بانک های ژن آلیوم در دنیا                                                                                27
2-10-3- عملیات نگهداری و اصلاحی در مراکز جمع آوری و نگهداری آلیوم ها                          27
2-11- بررسی تنوع ژنتیکی و عوامل ایجاد تنوع                                                                   28
2-11-1- تجزیه کلاستر                                                                                               31           
2-11-2- تجزیه به مولفه اصلی                                                                                      31
2-11-3- معیارهای فاصله یا شباهت ژنتیکی                                                                       32
2-12- مراکز تنوع جنس                                                                                    Allium32
2-13- مصارف مختلف آلیومها در دنیا      


فصل سوم: بررسی مولکولی به کمک نشانگرRAPD
  
3-1- نشانگر چیست؟                                                                                                          38
3-2- کاربرد های نشانگرهای مولکولی                                                                                      38
3-3- انواع نشانگرها                                                                                                            39
3-4- نشانگر                                                                                                         RAPD40
3-4-1- مراحل روش                                                                                             RAPD41
3-4-1-1- استخراج                                                                                                 DNA41
3-4-1-2- تخمین غلظت                                                                                          DNA41
3-4-1-3- انجام واکنش 42                                                                                        RAPD
3-4-1-4- الکتروفورز محصولات 42                                                                               PCR
3-4-2- تجزیه داده های                                                                                         RAPD43
3-4-3- تکرار پذیری                                                                                             RAPD43
3-4-3-1- کیفیت و کمیت 43                                                                                       DNA
3-4-3-2- آلودگی بیولوژیک                                                                                                43
3-4-3-3- غلظت آغازگر                                                                                                     44
3-4-3-4- غلظت منیزیم                                                                                                     44
3-4-3-5- تکرارپذیری نیمرخ های دستگاه                                                                   PCR44
3-4-3-6- زمان واسرشته سازی                                                                                           44
3-4-3-7- درجه حرارت اتصال                                                                                           45
3-4-3-8- مدت زمان بسط یا توسعه طویل شدن                                                                     45
3-4-3-9- دقت کردن در پیپت نمودن                                                                            45
3-5- مزایای RAPD                                                                                             45
3-6- معایب                                                                                              RAPD46
 3-7- تحقیقات انجام شده با کمک نشانگر RAPD در جنس الیوم                                            47                                                                   
فصل چهارم: نشانگرهای مورفولوژیک                                                             

4-1- مزایای نشانگرهای مورفولوژیک                                                                                    50
4-2- معایب نشانگرهای مورفولوژیک                                                                                    50
4-3- مقایسه مورفولوژیک آلیوم ها                                                                                        51
4-3-1- گروه های پیازدار                                                                                                   52
4-3-2- گروه های ریزوم دار                                                                                               52
4-3-3- گونه های آلیوم خوراکی                                                                                          52
4-4- کاربرد نشانگرهای مورفولوژیک در جنس آلیوم                                                                 53
4-5- اساس ژنتیکی بعضی صفات مورفولوژیک در آلیوم ها                                                         55
4-5-1- برگ و نشاء ها                                                                                                      55
4-5-2- ساقه گلدهنده                                                                                                        56
4-5-3- پیاز                                                                                                                     56
4-5-4- گل                                                                                                                     57

فصل پنجم: بررسی فیتوشیمیایی                                                                           
5-1- تاریخچه استفاده از آلیومها در تغذیه و درمان بیماریها                                                          59
5-2- ترکیبات شیمیایی موجود در گیاهان جنس آلیوم                                                                 60
5-2-1- ترکیبات فرار                                                                                                         60
5-2-2- ترکیبات غیر فرار                                                                                                   60
5-3- تاریخچه شناسایی آلیسین                                                                                              61
5-4- چگونگی تشکیل آلیسین                                                                                               61
5-5- روشهای تجزیه و شناسایی اجزاء تشکیل دهنده اسانس و
 عصاره های استخراج شده از گیاهان                                                                                         62
5-5-1- کروماتوگرافی                                                                                                       62
5-5-2- کروماتوگرافی لایه نازک                                                                             (TLC)63
5-5-3- کروماتوگرافی ستون                                                                                               63
5-5-4- گاز کروماتوگرافی                                                                                                  64
عنوان                                                                                                                                    صفحه

5-5-5- طیف سنجی مادون قرمز                                                                                   (IR)64
5-5-6- طیف سنجی ماوراء بنفش (UV) و مرئی                            (Visible – Spectroscopy)64
5-5-7- رزنانس مغناطیسی هسته                                                                                 (nmr)65
5-5-8- گاز کروماتوگرافی قدام با طیف سنجی جرم                                              (GC-Mass)65

فصل ششم: مواد و روشها                                                                                          
6-1- نمونه های گیاهی                                                                                                        69
6-2- دستگاههای مورد  استفاده                                                                                              70
6-3- مواد مورد استفاده                                                                                                        71
6-4- روشها                                                                                                                      72
6-4-1- ارزیابی مورفولوژیکی                                                                                               72
6-4-1-1- مواد و طرح آزمایشی                                                                                          72
6-4-1-2- یادداشت برداری و ثبت خصوصیات                                                                       72
6-4-2- ارزیابی مولکولی                                                                                                     72
6-4-2-1- استخراج                                                                                                DNA73
6-4-2-2- ارزیابی کمی و کیفی نمونه های                                                                  DNA74
6-4-2-3- الکتروفورز                                                                                             DNA75
6-4-2-4- شرایط واکنشهای                                                                        PCR-RAPD76
6-4-3- ارزیابی فیتوشیمیایی                                                                                                 78
6-4-3-1- روش کروماتوگرافی لایه نازک (TLC) در تشخیص وجود آلیسیس                           79
6-4-3-2- تعیین مقدار آلیسیس به روش اسپکتروفتومتری                                                         80
6-4-3-2-1- آماده سازی پیازهای                                                              A.hirtifolium81
6-4-3-2- نحوه اندازه گیری جذب در دستگاه اسپکتروفتومتری                                                82

فصل هفتم: بحث و نتایج                                                                                           84
7-1- گروه بندی اکوتیپها با نشانگر                                                                      RAPD85
7-2- گروه بندی بر اساس صفات مورفولوژیک                                                              90
7-3- بررسی اکوتیپها از دیدگاه فیتوشیمیایی                                 

آیا در رابطه با بررسی اکوتیپ های مختلف گیاه Allium hirtifolium از دیدگاه مولکولی (با نشانگر RAPD) و مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی(آلیسین) سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید بررسی اکوتیپ های مختلف گیاه Allium hirtifolium از دیدگاه مولکولی (با نشانگر RAPD) و مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی(آلیسین):

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"