محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
پروژه و پایان نامه
مقاله فارسی
کارآموزی
پروپوزال
مقاله انگلیسی
مقاله انگلیسی با ترجمه
پاورپوینت
مقالات رایگان
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:



صفحه اصلی / مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش / پروژه و پایان نامه
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

عنوان محصول :

بررسي عوامل مؤثر بر راندمان كوره‌هاي دوار سيمان از ديدگاه بهره برداري و آناليز شيميايي خوراك كوره


امتیاز به این محصول
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی بد

(تعداد رای: 3)

نظرات کاربران (0 پست)

در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید

# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت: ۴۵,۰۰۰ تومان
موجود در انبار: بله

تعداد صفحات: 380صفحه
نوع فایل ارسالی:
توضیحات: دارای عکس ونموداروجدول

  فهرست مطالب

عنوان                                                                                          صفحه

چكيده.............................................................................................. 1

مقدمه............................................................................................... 2

فصل1: طرحي از يك كارخانه سيمان با تكنولوژي روز دنيا............................ 4

فصل دوم: اجزاء سيستم پخت............................................................. 13

1-2- مشخصه‌هايي از كوره دوار سيمان................................................. 14

1-1-2- غلطك‌ها................................................................................ 15

2-1-2- غلطك بالابر............................................................................ 15

3-1-2- سيستم چرخاننده كوره............................................................ 16

4-1-2- آب‌بندي سر و ته كوره.............................................................. 16

2-2- نسوزكاري كوره.......................................................................... 17

3-2- مشخصه‌هايي از پيش گرم‌كن....................................................... 18

4-2- مسير فرعي.............................................................................. 20

5-2- سيستم تكليس(Calciner)........................................................... 21

6-2- مشخصه‌هايي از خنك‌كن............................................................. 22

7-2- انواع خنك‌كنها............................................................................ 24

1-7-2- خنك‌كن مشبك....................................................................... 27

8-2- اتاق كنترل................................................................................ 30

9-2- سوخت رساني و مشعل............................................................. 30

1-9-2- اصول سوختن و كنترل شعله...................................................... 32

2-9-2- شعله................................................................................... 33

3-9-2- درجه حرارت شعله.................................................................. 34

فصل 3: پروژه................................................................................... 40

فصل 4: شناخت متغيرهاي كنترل سيستم پخت...................................... 42

1-4- كنترل كوره................................................................................ 43

2-4- خنك كردن كلينكر....................................................................... 44

3-4- سوخت كوره.............................................................................. 45

4-4- تغذيه كوره................................................................................ 46

5-4- متغيرهاي راهبري كوره................................................................ 46

6-4- مكانيك كوره.............................................................................. 48

7-4- شرايط خاص راهبري كوره............................................................ 51

1-7-4- كليات.................................................................................... 51

2-7-4- تجزيه شيميايي گاز خروجي كوره............................................... 51

3-7-4- حجم هواي اوليه..................................................................... 52

4-7-4- درجه حرارت گاز خروجي پيش گرم‌كن.......................................... 52

5-7-4- درجه حرارت ياتاقانها................................................................ 52

6-7-4- الكتروفيلترها.......................................................................... 52

7-7-4- گرفتگي سيكلونها................................................................... 53

8-7-4- گرفتگي در رايزر پايپ و ورودي كوره............................................. 53

9-7-4- نسوزكاري كوره....................................................................... 53

8-4- چرخاندن كوره با موتور كمكي....................................................... 54

9-4- تحليل گزارشات ساعتي سيستم پخت.......................................... 54

فصل 5: رعايت اصول كوره باني............................................................ 59

1-5- مشخصه‌هايي از سيستم پخت..................................................... 60

1-5-1- جلو شعله.............................................................................. 60

1-5-2- هواي ثانويه............................................................................ 63

2-5- كوره بان وكوتينگ(استر كوره)....................................................... 65

3-5- عقب كوره................................................................................. 68

1-3-5- درجه حرارت عقب كوره............................................................. 69

2-3-5- مكش عقب كوره..................................................................... 71

3-3-5- اكسيژن عقب كوره.................................................................. 72

4-5- كنترل مقدار سوخت.................................................................... 73

5-5- كنترل مقدار خوراك كوره و دور كوره................................................. 74

6-5- كنترل متغيرهاي خنك كن گريت..................................................... 76

1-6-5- كنترل مكش درب كوره.............................................................. 77

2-6-5- فشار زير صفحات خنك كن......................................................... 78

3-6-5- كنترل درجه حرارت هواي ثانويه.................................................. 78

7-5- بيست و هفت حالت اساسي كوره................................................ 79

1-7-5- سه متغير و كنترل كننده اساسي............................................... 81

2-7-5- شرح بيست و هفت حالت- راه‌حلها و دلايل.................................. 85

3-7-5- حالات اضطراري....................................................................... 92

فصل 6: اولين گرم كردن سيستم پخت................................................ 102

1-6- خشك كردن پيش گرم‌كن........................................................... 103

2-6- خشك كردن درب كوره و كانال هواي سوم و خنك كن....................... 106

1-2-6- مشعل كمكي براي خشك كردن درب كوره.................................. 108

2-2-6- مشعل كمكي براي خشك كردن كانال هواي سوم........................ 108

3-2-6- مشعل كمكي براي خشك كردن خنك كن................................... 108

3-6- گرم كردن كوره دوار................................................................... 113

1-3-6- آماده سازي.......................................................................... 113

2-3-6- گرم كردن تمام سيستم پخت................................................... 113

3-3-6- كنترل درجه حرارت................................................................. 115

4-3-6- چرخاندن كوره در مرحله گرم كردن............................................ 116

5-3-6- وقفه در گرم كردن.................................................................. 116

4-6- خواباندن كوره.......................................................................... 117

5-6- نكات مهم............................................................................... 117

فصل 7: اولين راه‌اندازي سيستم پخت................................................. 119

1-7- اولين باردهي كوره.................................................................... 120

2-7- مقدمات تغذيه كوره................................................................... 120

3-7- راه‌اندازي موتور كوره.................................................................. 120

4-7- فراهم كردن شرايط توليد عادي................................................... 121

5-7- راه‌اندازي خنك كن.................................................................... 122

6-7- آماده شدن براي راه‌اندازي كلساينر.............................................. 125

7-7- رسيدن به باردهي عادي........................................................... 125

8-7- حالات غيرعادي خنك كن............................................................ 126

فصل 8: گرفتگي‌هاي سيستم پخت.................................................... 130

1-8- قليائي‌ها................................................................................ 131

2-8- پاك كردن پيش گرم‌كن............................................................... 134

3-8- عوامل گرفتگي عقب كوره.......................................................... 134

1-3-8- توازن چسبندگي و فرسايش.................................................... 134

2-3-8- چسبندگي چيست؟.............................................................. 136

3-3-8- چسبندگي جامد به جامد........................................................ 137

4-3-8- جذب سطحي....................................................................... 137

5-3-8- نتيجه‌گيري........................................................................... 138

4-8- ماهيت جرم گرفتگي عقب كوره................................................... 138

1-4-8- مشخصات ظاهري گرفتگي...................................................... 138

2-4-8- تركيب شيميايي................................................................... 138

3-4-8- تركيب مينرالوژيكي................................................................ 144

4-4-8- مكانيزم تشكيل..................................................................... 144

5-8- عوارض گرفتگي عقب كوره......................................................... 145

1-5-8- عقب كوره............................................................................ 145

2-5-8- عوارض گرفتگي..................................................................... 147

فصل 9: نسوزكاري سيستم پخت سيمان............................................. 149

1-9- مواد نسوز در نقاط مختلف سيستم پخت....................................... 150

فصل 10: فرسايش مواد نسوز در سيستم پخت..................................... 160

1-10- مقدمه.................................................................................. 161

2-10- عوامل مختلف فرسايش آجر منطقه پخت..................................... 162

1-2-10- زياد داغ شدن آجر................................................................ 163

2-2-10- نفوذ املاح قليائي................................................................ 167

3-2-10- فرسايش ناشي از احياء........................................................ 172

آیا در رابطه با بررسي عوامل مؤثر بر راندمان كوره‌هاي دوار سيمان از ديدگاه بهره برداري و آناليز شيميايي خوراك كوره سوالی دارید؟

برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.

نام شما:

پست الکترونیک:

لطفا دقیقا مشخص نمایید در مورد محصول چه اطلاعاتی می خواهید بررسي عوامل مؤثر بر راندمان كوره‌هاي دوار سيمان از ديدگاه بهره برداري و آناليز شيميايي خوراك كوره :

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"