در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید
# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
قیمت:
۷,۵۰۰ تومان
موجود در انبار:
بله
فهرست مطالب
عنوان
صفحه
شير
10
تركيبات شير
10
عوامل موثر در تركيبات شير
10
نژاد
11
فصل
11
سن
11
نسبت ويت
11
حالت قليايي و اسيدي
12
شير معمولي و غير مرضي
12
استاندارد شير
13
شير حرارت نديده
13
شير پاستوريزه
13
شير استرليزه
13
شير استرليزه UHT
13
روش آزمون
14
تعيين مقدار چربي شير
14
تعيين اسيديته شير
14
تعيين درصد ماده خشك
15
تعيين دانسيته شير
15
جستجوي تقلبات در شير
16
پنیر
17
تعيين مقدار چربي پنير
19
تعيين اسيديته پنير
19
تعيين مقدار Ph پنير
20
تعيين درصد ماده خشك
20
تعيين نمك پنير
21
تعيين پروتئين پنير
22
خامه
23
استاندارد خامه پاستوريزه در ايران
24
تعيين مقدار اسيديته خامه
24
تعيين مقدار چربي خامه
24
آیا در رابطه با گزارش کاراموزی شیمی-آزمایشات شیمیایی لبنیات ( بررسی استاندارد فراورده های لبنی ) سوالی دارید؟