 |
 |
iT فـنـاوری اطـلاعـات
|
 |
فیزیک,ریاضی و آمار
|
 |
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
|
|
پروژه و پایان نامه
|
|
مقاله فارسی
|
|
کارآموزی
|
|
پروپوزال
|
|
مقاله انگلیسی
|
|
مقاله انگلیسی با ترجمه
|
|
پاورپوینت
|
|
مقالات رایگان
|
 |
مـدیــریـت
|
 |
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
|
 |
مهندسی آب , توسعه
|
 |
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
|
 |
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
|
 |
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
|
 |
نـفت , گـاز , پتروشیمی
|
 |
هنـر,گرافیک,بازیگری
|
 |
کامپیوتر , شبکه
|
 |
کشاورزی,امور دامی,طیور
|
 |
پروژه مالی رشته حسابداری
|
 |
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
|
 |
پروژه آماده برنامه نویسی
|
 |
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
|
 |
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
|
 |
تـربیـت بـدنـی,ورزش
|
 |
حــقـــوق,فــقـه
|
 |
حسابـداری,اقتـصـاد
|
 |
خودرو سازی
|
 |
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
|
 |
روانـشناسی,علوم تـربیتی
|
 |
رشته صنایع غذائی
|
 |
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
|
 |
زیست شناسی
|
 |
زبـان,ادبیــات
|
 |
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
|
 |
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
|
 |
عمران,معماری,شهرسازی
|
 |
روابط عمومی ، ارتباطات
|
|
|
 |
|
|
پشتیبانی سایت(
پورهادی ) |
09361810592 |
|
ساعات
پاسخگوئی |
8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30 |
|
سامانه پیام کوتاه |
1293
2040 5000 |
|
|
|
|
آخرین به روزرسانی
آخرین به روزرسانی:
|
|
|
|
نظرات کاربران
(0 پست)
|
در صورتی که مایل به خرید این محصول هستید ابتدا باید آن را به سبد خرید اضافه کنید |
|
# این محصول به صورت فایل می باشد و پس از پرداخت موفق توسط شما لینک دانلود به ایمیل شما ارسال میگردد .
# در صورتی که دارای ایمیل شخصی نمیباشید لینک دانلود در قسمت دانلود فروشگاه قرار میگیرد .
# این محصول پس از پرداخت موفق طی حداقل 30 دقیقه و حداکثر 10 ساعت آینده طبق فهرست ذیل ارسال میگردد .
|
|
قیمت:
۷,۵۰۰ تومان
|
موجود در انبار:
بله
|
|
|
فهرست مطالب
عنوان
|
صفحه
|
شير
|
10
|
تركيبات شير
|
10
|
عوامل موثر در تركيبات شير
|
10
|
نژاد
|
11
|
فصل
|
11
|
سن
|
11
|
نسبت ويت
|
11
|
حالت قليايي و اسيدي
|
12
|
شير معمولي و غير مرضي
|
12
|
استاندارد شير
|
13
|
شير حرارت نديده
|
13
|
شير پاستوريزه
|
13
|
شير استرليزه
|
13
|
شير استرليزه UHT
|
13
|
روش آزمون
|
14
|
تعيين مقدار چربي شير
|
14
|
تعيين اسيديته شير
|
14
|
تعيين درصد ماده خشك
|
15
|
تعيين دانسيته شير
|
15
|
جستجوي تقلبات در شير
|
16
|
پنیر
|
17
|
تعيين مقدار چربي پنير
|
19
|
تعيين اسيديته پنير
|
19
|
تعيين مقدار Ph پنير
|
20
|
تعيين درصد ماده خشك
|
20
|
تعيين نمك پنير
|
21
|
تعيين پروتئين پنير
|
22
|
خامه
|
23
|
استاندارد خامه پاستوريزه در ايران
|
24
|
تعيين مقدار اسيديته خامه
|
24
|
تعيين مقدار چربي خامه
|
24
|
|
|
|
آیا در رابطه با گزارش کاراموزی شیمی-آزمایشات شیمیایی لبنیات ( بررسی استاندارد فراورده های لبنی ) سوالی دارید؟
برای کسب اطلاعات بیشتر از فرم زیر استفاده نمایید.
|
|
|
|
|
پرداخت آنلاین
سايت تحقيق سرا
توسط
|

|

|
انجام میشود
.
|
پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی
کشور
|
|
|
|