محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:


راهنمائی خرید این بخش

لیست کامل آرشیو سایت
لیست عناوین کشاورزی،شیلات،اموردامی و طیور(1548 عنوان)
صفحه 1         صفحه 2         صفحه 3         صفحه 4

1 - اسانس گیاهان 49 ص 
2 - بررسی تأثيرات محدوديت نور در روابط منبع و مخزن در گندم 30 ص 
3 - بولدزر به همراه پاورپوینت 13 ص 
4 - مدیریت مصرف ازت در شرایط شور برای گندم 38 ص 
5 - ارزيابي‌هاي گاونر 41 ص 
6 - استفاده از طيف‌سنجي رامان براي بررسي غيرمخرب پارامترهاي کيفي ميوه گوجه‌فرنگي 11 ص 
7 - اصلاح آفتابگردان زراعي 24 اسلاید 
8 - اصول تغذيه دام 12 ص 
9 - آفات و بیماریهای زیتون  12 ص 
10 - آفتابگردان 14 ص 
11 - آفتها 12 ص 
12 - اقتصاد کشاورزی 32 ص 
13 - اکالیپتوس چیست ؟ 36 ص 
14 - اكولوژي عملي 18 ص 
15 - اکولوژی درخت انگور 10 w 
16 - اکولوژی درخت گردو 16 ص 
17 - آماده نمودن گیاهان داوریی قبل از خشک کردن 45 ص 
18 - انجير 29 ص 
19 - آنزيم‌هاي بتاگلوكاناز و گزيلاناز در تغذية طيور 25 ص 
20 - اهميت ماشين در کشاورزی 16 ص 
21 - اهميت و ضرورت  بخش كشاورزي نقش آن در رشد و توسعه جوامع بشری 41 ص 
22 - آویشن 55 ص 
23 - بافت شناسی در گیاهان 17 ص 
24 - بررسي اثر شوري بر جوانه زني و ساير صفات رشد گندم ديم در شرايط آزمايشگاه و گلخانه 120 ص 
25 - بررسي‌ امكان‌ بيمه‌ كردن‌ محصولات‌ كشاورزي 17 ص 
26 - بررسي تاثيرات برقي نمودن چاههاي كشاورزي بر شبكه توزيع 8 ص 
27 - بررسی انواع کودهای شیمیایی و طبقه بندی و خواص 39 ص 
28 - برنج 25 ص 
29 - بیماری لکه سیاه سیب 15 ص 
30 - پرندگان  مهاجر به ایران  30 ص 
31 - پرورش  شترمرغ اهلي 63 ص 
32 - پرورش شتر مرغ 22 ص 
33 - پرورش قارچ صدفي 47 ص 
34 - پمپ های هيدروليکی -  پنوماتیک  14 ص 
35 - پهنه بندي خطر سيل با استفاده از مدل هيدروليكي تحليل رودخانه ( HEC-RAS 106 ص 
36 - پهنه بندي سيل با بكارگيري نرم افزار ‏‎HEC-RAS‎‏ در دشت سيلابي سيلاخور بروجرد 153 ص 
37 - پهنه بندی مناطق مساعد برای کشت گندم دیم 160 ص 
38 - تاريخچه نوغانداري 32 ص 
39 - تاريخچه و مبدأ پيدايش هلو 89 ص 
40 - تاریخچه کشاورزی در جهان 56 ص 
41 - تحليل شرايط اقليمي توليدات كشاورزي  23 ص 
42 - تحلیل وضعیت آب و هوای سال جاری و تأثیر آن بر کشاورزی کشور 24 ص 
43 - تصاويري از انواع حشرات 20 ص 
44 - تفاله چغندر 12 ص 
45 - تكامل گياهان  29 ص 
46 - تنظيم كننده هاي رشد گياهي 40 ص 
47 - تنوع  در اکو سیستم های زیستی 20 ص 
48 - تیره نعناعیان 26 ص 
49 - جانور شناسي و گياه شناسي 23 ص 
50 - جوانه زني 16 ص 
51 - خصوصيات دارويي ضد قارچي 10 ص 
52 - خواص غوره 11 ص 
53 - خیار گلخانه ای 23 ص 
54 - درباره گياه ارزن (مربوط به رشته كشاورزي) 36 ص 
55 - درخت چنار 21 ص 
56 - ذرت 16 ص 
57 - راه اندازی، بخش یک بازار کشاورزی جمعی 18 ص 
58 - روش های کنترل کیفیت گیاهان داروئی 172 ص 
59 - روشهاي سنتي اصلاح نباتات مبتني بر دستكاري ساختار ژنتيكي 119 ص 
60 - روشهای کشاورزی 16 ص 
61 - زراعت گیاهان صنعتی-گلرنگ 11 ص 
62 - زعفران 39 ص 
63 - زنبور عسل 47 ص 
64 - سهم بيوتكنولوژي در اصلاح گياهان زراعي 9 ص 
65 - سيماي كشاورزي شهرستان  15 ص 
66 - شپشه برنج سيتوافلوپلوس لوريزا Sitophilas Oryzae 15 ص 
67 - شته کلزا 23 ص 
68 - طراحي گاوآهن بشقابي دوطرفه  13 ص 
69 - طراحی ساخت گردو شکن 158 ص 
70 - عسلك پنبه 30 ص 
71 - كاربرد انرژي هسته اي در كشاورزي 19 ص 
72 - كاشت گياهان بدون استفاده از خاك - هیدروپونیک - گوجه 53 ص 
73 - کرم سرخ پنبه 20 ص 
74 - كشاورزي 10 ص 
75 - كنه نروماده, تخم و لاروآن، كه متعلق به سه منطقه بوشهر، كردان كرج و بوئين زهرا  54 ص 
76 - کودهای  بیولوژیک  ازته و فسفاته 59 ص 
77 - گزارش بازديد از مصلاي تهران 15 ص 
78 - گياه خشخاش 19 ص 
79 - گیاه چغندر قند 28 ص 
80 - گیاه ریحان 13 ص 
81 - گیاهان آپارتمانی 60 ص 
82 - گیاهان تیره نعناعیان 55 ص 
83 - گیاهان و روش پروش آنها 93 ص 
84 - ماشين آلات كشاورزي 21 ص 
85 - ماشين هاي برداشت سيب زميني 13 ص 
86 - محور ارزيابی فنی اقتص - ضایعات و پسماندهای 7 محصول کشاورزی 23 ص 
87 - مدل رقومی زمین و آنالیز جریان های سطحی آب 30 ص 
88 - مواد آلی خاک 99 ص 
89 - نقش ترويج در توسعة كشاورزي ايران 1400 - 13 ص 
90 - نقش ترويج در توسعه تعاونيهاي توليد خاصل زارعان خرده پا  97 ص 
91 - نقش فن آوری اطلاعات و ارتباطات در توسعه روستایی 67 ص 
92 - نماتد شناسي در كشاورزي 210 ص 
93 - ويژگي هاي گندم دروم 13 ص 
94 - یونجه 25 ص 
95 - برنج 
96 - پروژه چوب 
97 - روستاي نائين 
98 - گياهان دارويي 
99 - خسارات ناشي از كرم  
100 - آب درماني 
101 - آبياري قطره اي نهايي 
102 - آشنايي با پرورش ميگو 
103 - آفتابگردان 
104 - آلبالو 
105 - آويشن 
106 - اثرات خشكي در گندم  
107 - اثرات زيانبار خاك 
108 - اثرات گرما و رطوبت بالا  
109 - اسب 
110 - اسفنج ها 
111 - اصلاح نژاد دامها 
112 - اطلاعات 
113 - الياف ابريشم 
114 - انبار سردخانه ميوه 
115 - ايران از ديرباز توليد منسوجات ابريشمي 
116 - بادام 
117 - بادام و انواع آن 
118 - باران اسيدي  
119 - باغداري در كرمان  
120 - بيش از 3 ميليارد دار گل و گياه 
121 - بيماري حشرات در چوب 
122 - بيماري هاي مهم غلات 
123 - پارچه 
124 - پروانه كرم ابريشم 
125 - پرورش زنبور عسل 
126 - پرورش گاو 
127 - پرورش گاو و گاوميش 
128 - پرورش ماهي 
129 - پرورش ماهي قزل آلا 
130 - پروژه تعاوني كشاورزي  
131 - پروژه گاوداري 
132 - پروژه گلخانه موز 
133 - پشم گوسفند 
134 - پمپ هاي آبرساني 
135 - پمپ هاي توربيني 
136 - پنبه 
137 - تاريخچه برنج  
138 - تاريخچه كشاورزي 
139 - تاريخچه و اهداف صندوق بيمه محصولات كشاورزي 
140 - تحقيق شير 
141 - تست ذرات مغناطيسي 
142 - تعريف زهكشي 
143 - تعيين نفوذپذيري  
144 - تغذيه كننده 
145 - تغذيه گاو شيري  
146 - تغذيه گوساله هاي نوزاد 
147 - تكثير غيرجنسي 
148 - توت فرنگي 
149 - توليد لوبيا 
150 - توليد محصولات كشاورزي 
151 - جايگاه دام 
152 - جنگل 
153 - جنگل طلاي سبز 
154 - جنگل داري در مناطق خشك 
155 - چنار 
156 - چوب چيست؟ 
157 - حشره شپشك نخودي 
158 - حفظ تنوع زيستي 
159 - خصوصيات گندم 
160 - خيار گلخانه اي 
161 - خيارهاي دريايي  
162 - داروهاي گياهي 
163 - دامپروري 
164 - دامداري 
165 - دانستني هاي تغذيه  
166 - دانه روغني گلرنگ  
167 - درختان نرم چوب آمريكا 
168 - درختان و جنگل ها  
169 - دستگاه هاي شيردوش 
170 - دلايل رويكرد به گياهان دارويي 
171 - دلفين 
172 - دهستاني مرغداري طيور  
173 - ذرت 
174 - رحماني  
175 - رشته دامپزشكي 
176 - رفتارشناسي كاربردي 
177 - رنگرزي 
178 - روغن زيتون 
179 - روناس 
180 - ريشه گياه 
181 - زراعت ذرت 
182 - زعفران 
183 - زنبور 
184 - زنبور عسل 
185 - سبزي كاري 
186 - سيب 
187 - سيب زميني 
188 - شبدر قرمز 
189 - شتر 
190 - شتر مرغ 
191 - شير و فرآورده  
192 - صادرات گل رز 
193 - صادرات ميوه و تره بار 
194 - صدف 
195 - صنعت دامپروري 
196 - صنعت روستايي 
197 - صيانت از جنگل 
198 - طراحي 
199 - طراحي كاشت در محوطه سازي 
200 - طرح پرورش زنبور عسل 
201 - طرح تاسيس گاوداري 
202 - طرح تاسيس گلخانه 
203 - طرح تجاري تاسيس شركت توليد عسل طبيعي  
204 - عقيم سازي حشرات 
205 - علف هرز مرغ 
206 - عوامل موثر در خواص فيزيكي و مكانيكي چوب گردو  
207 - عروس دريايي 
208 - فسيل ها 
209 - قنات 
210 - قنات و آب هاي سطحي 
211 - كارخانه شير پاستوريزه 
212 - كرم ابريشم 
213 - كشاورزي 
214 - كشت بافت 
215 - كنترل بيولوژيك آفات 
216 - كود شيميايي 
217 - كاهش ضايعات محصولات باغي 
218 - كشاورزي ايران  
219 - كود شيميايي  
220 - كودهاي آبياري 
221 - كوسه 
222 - گاو 
223 - گزينه هاي مديترانه اي  
224 - گل سرخ محمدي 
225 - گل صد توماني 
226 - گل مينا چمني 
227 - گل نرگس 
228 - گلخانه گوجه فرنگي 
229 - گل هاي پيازدار 
230 - گندم 
231 - گنيما 
232 - گياه شناسي كل 
233 - گياهان 
234 - گياهان آپارتماني 
235 - ماجراي عسل 
236 - مارماهي 
237 - مارها را بهتر بشناسيم 
238 - مالاريا 
239 - ماهي 
240 - محققين علوم دامي 
241 - مركبات و تاريخچه آن  
242 - مكانيزاسيون و ماشين ها  
243 - مكانيزه ماشين هاي دامپروري 
244 - مكانيك خاك 
245 - مواد دفع آفات 
246 - موانع كارآفريني  
247 - موريانه 
248 - ميوه هاي گرمسيري  
249 - نرم تنان 
250 - نساحي 
251 - نهنگ ها 
252 - هنداونه  
253 - پنبه مرغي 
254 - يولاف وحشي  
255 - توليد مثل در گياهان  34
256 - توليد اسيد سيتريك از كاه گندم به روش تخمير حالت جامد 85
257 - آزمايش تحكيم 36
258 - رشد گياهان 30
259 - راهنماي پرورش توت فرنگي 6
260 - شركت توليد كننده وسايل آبياري و آبرساني (IEM) 4
261 - پرورش انگور و كشمش در ايران و ديگر كشورها 68
262 - پرورش گياه  43
263 - سرمازدگي و راههاي مقابله با آن 90
264 - دُم اسبيان 8
265 - پرورش زيتون 7
266 - کاشت خيار در گلخانه 10
267 - انواع قارچ  8
268 - تحقيقات جهت اصلاح سبزيجات و صيفي جات (سيب زميني و پياز و ... ) براي دسترسي به محصول سالم و بدون ميكروب  85
269 - كاشت گردو و موانع پيش رو 20
270 - صنعت كشاورزي وآلودگي محيط‌زيست(تركيبات آلي‌كلره) 46
271 - بيابان زدايي 27
272 - تحقيقات براي اصلاح نباتات و محصولات زراعي 60
273 - آبياري با روشهاي مختلف 22
274 - كودهاي شيميايي 13
275 - دفع سموم و  آفات در كشاورزي 57
276 - نقش گياه دارچين در درمان بيماريها و ... 56
277 - کشت گوجه فرنگی در گلخانه 7
278 - كشت فلفل رنگي در گلخانه  5
279 - hfcs  و کاربرد آن در صنایع غذایی 46 ص + 58 اسلاید + منابع انگلیسی 
280 - آبیاری و تغذیه رز 49  اسلاید 
281 - آدامس بنه 17 ص + 42 اسلاید 
282 - آشنایی با رزها 106 اسلاید 
283 - آفات و بيماريها ی رز 76  اسلاید 
284 - ارائه روشي در گزينش سيستم آبياري مناسب 20 ص 
285 - انار 22 ص 
286 - انواع روشهای کشت  گل رز 93 اسلاید 
287 - باروری  حاصلخیزی 34 ص 
288 - برداشت رز 66  اسلاید 
289 - بررسی اثرات غلظت‌های مختلف اکسین و نوع قلمه بر روی ریشه‌زایی قلمه‌های گیاه خرزهره  60 ص 
290 - بررسی افزودن آرد سویا و لاکتو باسیلوس پلانتاروم بر روی خواص و ماندگاری نا ن حجیم تست 12 ص + 18 اسلاید 
291 - بررسی تولید و پرورش قارچ خوراکی (صدفی و دکمه ای)  18 ص 
292 - بررسی تولید وپرورش قارچ خوراکی ( صدفی و دکمه ای) 65 ص 
293 - بروشور  محصولات کشاورزی  33 عنوان 
294 - بروشور سبزی و صیفی 
295 - بروشور سن غلات 
296 - بروشور گلخانه 
297 - بن سای آمیزه ای از هنر و باغبانی 27  اسلاید + 12 ص 
298 - بيماري سويا  کامل 
299 - بيماري هاي گياهان زراعي 110  ص 
300 - پروژه گیاهپزشکی 35 ص 
301 - تغذیه گیاهان ورابطه آب - خاک - گیاه 68 ص 
302 - تکنولوژی تولیدات گیاهی 16 ص 
303 - جزوه   گیاه شناسی 2  رده بندي گياهي - 58 ص 
304 - جزوه بافت شناسی گیاهی 
305 - جزوه -بيماري هاي گياهان زراعي 
306 - جزوه -بيماري هاي گياهي 
307 - جزوه -تشريح اندامهاي كياهي 
308 - جزوه -گياهشناسي 2 
309 - جنگلكاري و منطقه چهل چاي  25 ص 
310 - خاک 15 ص 
311 - روش های  خشک کردن مواد غذایی 20 ص 
312 - روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی 10 ص + 10اسلاید 
313 - روشهای تولید و اقدامات 109 اسلاید 
314 - ريزش اندامهاي گل تحت اثر اتيلن 10 ص 
315 - ساختار تولید رز 170 اسلاید 
316 - سنجش از دور در كشاورزي 25 اسلاید 
317 - سوسیس های تخمیری 30 ص 
318 - شرایط اقلیمی مناسب برای رز 170 اسلاید 
319 - فرسایش خاک 110 ص 
320 - قرنطینه گیاهی 50 اسلاید 
321 - کاهو 12 ص + 23 اسلاید 
322 - كاربردهاي انرژي صلح‌آميز هسته‌اي در علوم باغباني 17 ص +  18 اسلاید 
323 - كنترل بيولوژيكي بيماري‌هاي گياهان زراعي  40 اسلاید 
324 - ماءالشعیر و دلستر 230 ص 
325 - ماشین آلات کشاورزی كودپاش  29 اسلاید 
326 - مكانيسم تثبيت بيولوژيك ازت 26  اسلاید 
327 - ميكروبيولوژي مواد غذايي 160 ص 
328 - (Biodrainage) زهکشی به روش زیستی 16 ص 
329 - (ميوه (ترجمه  15 ص 
330 - Wind stress  تنش - 16 اسلاید 
331 - آب پنير محصول جانبي فراورده‌هاي لبني 27 اسلاید 
332 - آب در كشاورزي 27 ص 
333 - آب و كشاورزي 47 ص 
334 - آبخوریهای دستی کله قندی 11 ص 
335 - آبیاری  16 ص 
336 - آبياري قطره‌اي 32 ص 
337 - آبياري ميكرو 19 ص 
338 - آجیل و خشکبار 35 ص 
339 - آرتميا 21 ص 
340 - آز كشاورزي 22 ص 
341 - آزمايشگاه خاكشناسي عمومي 13 ص 
342 - آزمون سه محوري (Triaxial) - 18 ص 
343 - آشنايي با نماتد مركبات 14 اسلاید 
344 - آفات برنج 16 ص 
345 - آفات درختان میوه 107 ص 
346 - آفات سويا 60 اسلاید 
347 - آفات مهم ذرت  در ايران و مديريت تلفيقي آنها 41 ص 
348 - آفات مهم غلات و گیاهان و راههای مبارزه با‌آن 30 ص 
349 - آفات مهم گندم وکنترل آنها 38 ص 
350 - آفت سرخرطومی برگ يونجه 53 ص 
351 - آلاینده های خاک 79 ص 
352 - آموزش  كاشت گندم 16 اسلاید 
353 - آناتومی گیاه 162 اسلاید 
354 - آناناس 40 ص 
355 - آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند 20 اسلاید 
356 - آویشن باغی  24 ص 
357 - آيش بندي و تناوب زمين 27 ص 
358 - آيش بندي و تناوب زمين 89 ص 
359 - اتوماسیون گلخانه 20 ص 
360 - اثر ازت بر خاك 12 ص 
361 - اثر اقليمي – خاكي بر مبناي محصول بذر اسفرزه ،بارهنگ و پسيليوم 20 ص 
362 - اثر باکتری های تثبیت کننده نیتروژن بر جوانه زنی زیره سبز  17 ص 
363 - اثر برداخت یارانه به کود شیمیایی را در مصرف غیر بهینه این نهاده و تخریب محیط زیست 27 ص 
364 - اثر تاريخ كاشت بر سويا 14 ص 
365 - اثر سبوس گندم  بر روی خواص خمیر 16 ص 
366 - اثر سطوح مختلف سبوس  برنج فراوری شده با  حرارت  بر روی مصرف خوراک ، ترکیب 75 ص 
367 - اثر شوري بر گياهان زراعي و راههاي مقابله با آن 41 ص 
368 - اثر عوامل محيطي در رشد  و نمو بازدهي محدودكننده در زراعت آفتابگردان 13  اسلاید 
369 - اثر غلظت‌های مختلف اکسین بر روی ریشه‌زایی قلمه‌های نیمه خشبی نارنج و نارنج سه برگ  97 ص 
370 - اثر فرسایش برحاصلخیزی خاک 18 ص 
371 - اثر فشار بالا روی Listeria spp    در مورد خصوصیات ریز ساختاری و بافت ماهی دودی 26 ص 
372 - اثرات شوری در کشاورزی 96 ص 
373 - اثراستفاده از گوانیدینواستات به عنوان جايگزين منبع پروتئين حيواني بر عملكردجوجه های گوشتي 14 ص 
374 - اختلاف فیزیولوژیک در میوه مرکبات 14 ص 
375 - ادوات كشاورزي 27 ص 
376 - ارزش تغذیه ای هفت نوع محصول گوشتی ( سوسیس ) تولید شده در ژاپن 20 ص 
377 - ارزش و اهميت شير در تغذيه انسان 59 ص 
378 - ارزيابي تنوع ژنتيكي جمعیت های بومی یونجه ایران با استفاده از نشانگر مولكولي AFLP 44  اسلاید 
379 - ارزیابی مدلهای زمانی پیشرفت بیماری بلایت فوزاریومی سنبله گندم و ارائه یک مدل پیش آگاهی برای آن در استان گلستان  20 ص 
380 - ازت در چغندر 25 ص 
381 - ازدیاد نباتات 32  اسلاید 
382 - اسب 47 ص 
383 - اسپارتیم یک شیرین کننده مصنوعی 14 ص 
384 - استخراج در صنایع غذایی  34 اسلاید 
385 - استریلیزاسیون شیر 19 س 
386 - اشتغال بخش كشاورزي 13 ص 
387 - اصلاح ژنتيكي نخود 57 ص 
388 - اصول كنترل بيماريهاي گياهي 16 اسلاید 
389 - اصول مدیریت پرورشی و بهداشتی ماهیان گرم آبی 20 اسلاید 
390 - اطلاعاتی مختصر راجع به قارچ 93 ص 
391 - اقتصاد آب در كشاورزي 19 ص 
392 - اقتصاد زعفران 56 ص 
393 - اقتصاد كشاورزي 57 ص 
394 - اکولوژی برنج 21 اسلاید 
395 - اکولوژی برنج 27  ص 
396 - اکولوژی گندم 22  اسلاید 
397 - اكولوژي پوشش‌هاي گياهي 13 ص 
398 - اكولوژي گندم 27 ص 
399 - اكولوژي گياهان زراعي 104 ص 
400 - امكان توليد يك فرآوده پروبيوتيكي شير با استفاده از كشت كمكي لاكتوباسيلوس كازئي 20 ص 
401 - انار 21 ص 
402 - اندازه گیری فیبر در مواد غذایی 14 ص 
403 - انعقاد و ژله ای شدن ایزوله های پروتئین عصاره گیری شده از ماهیچه سبک tilapia بوسیله پردازش تغییر pH 28 ص 
404 - انگور 14 اسلاید 
405 - انگور 17 ص 
406 - انگور  27 اسلاید 
407 - انگور و سيب 20 ص 
408 - انواع بسته بندی گوشت و مواد مصرفی آن 22 اسلاید 
409 - اهداف طرح و سيستم مديريت در قارچ طلايي 32 ص 
410 - اهميت حشرات در زندگي انسان 65 ص 
411 - اهميت غلات  74 ص 
412 - اهميت و كاربردهاي گياهان تراريخته (Transgenic Plants) در كشاورزي مدرن  33  اسلاید 
413 - بابونه آلمانی 21 ص 
414 - باروری حاصلخیری 45 ص 
415 - باروري زيتون 19 ص 
416 - باروری و حاصلخیزی 45 ص 
417 - باغباني 196 اسلاید 
418 - بافت شناسی در گیاهان 20 ص 
419 - باقلا 125 ص 
420 - بذر گندم و ذرت  (کنترل و گواهی بذر)  21 ص 
421 - بررسي اثر عوامل مختلف بر روي گرفتگي غشاهاي اولترافيلتراسيون مورد استفاده در صنايع شير و روشهاي كاهش اثرات آنها 16 اسلاید 
422 - بررسی اثر فسفر و تراکم بر عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف نخود در منطقه گرگان 35 اسلاید 
423 - بررسي اثرات سطوح مختلف آبياري و كود ازته سرك بر عملكرد و اجزاءعملكرد دانه آفتابگردان 21 ص 
424 - بررسي اثرات سوء زيست محيطي ناشي از آلودگي نفتي در درياي خزر 10 ص 
425 - بررسي افلاتوكسين M1  در فرآورده هاي لبني ، روش تشخيص و كاهش آن 56 اسلاید 
426 - بررسي اهميت گل جاليز با تاكيد بر روش‌هاي كنترل 42 ص 
427 - بررسي اهميت گل‌جاليز با تاكيد بر روشهاي كنترل 34 اسلاید 
428 - بررسی برهم کنش ویروسهای ایکس و موزاییک کاهو  در ارقام زراعی 17 ص 
429 - بررسي تاثير كود بيولوژيك حاوي باكتري آزسپيريلوم و ازتو باكتر و مقادير مختلف  نيتروژن بر عملكرد و اجزاء عملكرد گندم رقم پيشتاز 24 اسلاید 
430 - بررسي تنوع و مقايسه عملكرد و اجزاي آن تحت دو شرايط آبياري در ماش 11 ص 
431 - بررسی توام تنوع ژنتیک و ژنهای مقاومت به بیماریها در گندم 11 ص 
432 - بررسي جهاني و برآورد خسارت در مورد بيماري‌هاي ذرت 22 ص 
433 - بررسی خواص پسته و تکنولو ژی تولید کره پسته 18 اسلاید 
434 - بررسي شرايط هم اقليمي گندم و جو و تعيين مناسبترين تاريخ كشت در شهرستان بجنورد 18 ص 
435 - بررسي كاشت غلات و تناوب در استان خراسان (شهرستان بجنورد) 25 ص 
436 - بررسي مكانيسم تحمل گياهان به شوري 13 اسلاید 
437 - بررسي وضعيت و امكان سنجي بازيابي و توليد مواد با ارزش  از ضايعات كشاورزي و صنايع تبديلي وابسته 14 ص 
438 - برگ 34 اسلاید 
439 - برنج دیم 31 اسلاید 
440 - برنج ديم 85 ص 
441 - بسته بندی 22 ص 
442 - بسته بندی شیر 24  اسلاید 
443 - بلانچینگ 33 اسلاید 
444 - بلایت باکتریایی پنبه 29 اسلاید 
445 - بوته ميري جاليز 17 ص 
446 - بوقلمون 19 اسلاید 
447 - به کار گیری لوازم وسایل آبیاری بهینه  22 ص 
448 - بهداشت دام 29 ص 
449 - بهینه سازی قند گیری از ملاس به روش استفنsteefen  31 ص 
450 - بیماری بلاست برنج  33 اسلاید 
451 - بیماری بلاست برنج  40 اسلاید 
452 - بيماري پنبه 19 ص 
453 - بیماری حشرات در چوب 29 ص 
454 - بيماري سيب زميني 19 ص 
455 - بیماری لکه بنفش نرگس در استان خوزستان 10 ص 
456 - بيماری های درختان زيتون  28 ص 
457 - بيماري هاي سيب 19 اسلاید 
458 - بيماري هاي گياهان زينتي 25 ص 
459 - بیماری های ویروسی گیاهان جالیزی 25 اسلاید 
460 - بيماري‌هاي cucumber   20 اسلاید 
461 - بيماريهاي درختان جنگلي 22 ص 
462 - بيماري‌هاي گياهي 82 ص 
463 - بيمه محصولات كشاورزي 8 اسلاید 
464 - بيوشيمي ذرت 66 ص 
465 - پاسخ به برخی از پرسشهای جوجه کشی با استفاده از تحقیقات  44 ص 
466 - پاسخ به برخی از پرسشهای جوجه کشی با استفاده از تحقیقات  77 ص 
467 - پایداري نوشابه هاي غیر الکلی گاز دار حاوي سوکروز و شربتذرت غنیاز فروکتوز در طول دوران نگهداري 11 ص 
468 - پروانه برگخوار سفید امریکایی افت جدی و خطرناک  باغ ها و جنگلهای ایران (Recovered) 7 ص 
469 - پرورش جوجه هاي گوشتي 25 ص 
470 - پرورش جوجه هاي گوشتي سه - چهار هفتگی 14 ص 
471 - پرورش قارچ 48 ص 
472 - پرورش قارچ خوراکی دکمه ای 23 ص 
473 - پرورش گاو 14 ص 
474 - پرورش گوسفند 22 ص 
475 - پروژه آبمیوه   83 ص 
476 - پروژه تعاوني كشاورزي 78 ص 
477 - پروژه درس ديمكاري - سيستم‌هاي كشاورزي غرب 20 ص 
478 - پسته 32 ص 
479 - پسته  10 ص 
480 - پنبه 16 ص 
481 - پنیر پیتزای کم چرب و روشهای بهبود کیفیت آن 29  اسلاید 
482 - پیش بینی سرعت و جهت بادهای فرساینده در ایران 22 ص 
483 - پیوند زدن 19 ص 
484 - تاثير آب و هوا بر روي گياهان زراعي 93 ص 
485 - تأثیر اندازه تخم مرغ روی حرارت تولیدی و انتقال انرژی از تخم مرغ به جوجه ها 20 ص 
486 - تاثير تنش خشكي برمراحل مختلف جوانه زني ارقام رايج كلزا 10 ص 
487 - تأثیر درجه حرارت های متفاوت در طول انکوباسیون بر روی کیفیت جوجه ها 28 ص 
488 - تاثیر دمای پخت و زمان آن در میزان تردی و کلاژن در گوشت خرگوش 8 ص 
489 - تأثیر عنصر سولفور، مواد ریز مغذی، فسفر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم بر رشد prosopis alba  در خاکهای با PH بالای آرژانتین 9 ص 
490 - تاثیر لیزوزیم روی میکروارگانیزم های گرم مثبت کشته شده با حرارت  28 ص 

نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"