 |
 |
iT فـنـاوری اطـلاعـات
|
 |
فیزیک,ریاضی و آمار
|
 |
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
|
 |
مـدیــریـت
|
 |
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
|
 |
مهندسی آب , توسعه
|
 |
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
|
 |
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
|
 |
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
|
 |
نـفت , گـاز , پتروشیمی
|
 |
هنـر,گرافیک,بازیگری
|
 |
کامپیوتر , شبکه
|
 |
کشاورزی,امور دامی,طیور
|
 |
پروژه مالی رشته حسابداری
|
 |
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
|
 |
پروژه آماده برنامه نویسی
|
 |
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
|
 |
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
|
 |
تـربیـت بـدنـی,ورزش
|
 |
حــقـــوق,فــقـه
|
 |
حسابـداری,اقتـصـاد
|
 |
خودرو سازی
|
 |
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
|
 |
روانـشناسی,علوم تـربیتی
|
 |
رشته صنایع غذائی
|
 |
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
|
 |
زیست شناسی
|
 |
زبـان,ادبیــات
|
 |
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
|
 |
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
|
 |
عمران,معماری,شهرسازی
|
 |
روابط عمومی ، ارتباطات
|
|
|
 |
|
|
پشتیبانی سایت(
پورهادی ) |
09361810592 |
|
ساعات
پاسخگوئی |
8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30 |
|
سامانه پیام کوتاه |
1293
2040 5000 |
|
|
|
|
آخرین به روزرسانی
آخرین به روزرسانی:
|
|
|
راهنمائی خرید این بخش
1 - چگونگی کنترل واکنشهای قهوه ای شدن 27 ص
2 - خواص ماهي و ميگو و اثرات امگا 3 - 59 ص
3 - مشخصات اجرايي تجهيزات سرد خانه ها و اتاق های انجماد 32 ص
4 - DATEM نجات بخش ضایعات نان 22 ص
5 - احساس درد و گرسنگی 17 ص
6 - احساس گرسنگی 20 ص
7 - ارزيابي اقتصادي مواد اوليه غذايي براي شير سازي 23 ص
8 - اسانسگیری
9 - استانداردهاي غذايي 87 ص
10 - افزودنیهای غذایی 46 ص
11 - بسته بندی 105 ص
12 - بی اشهایی در کودک نوپا 9 ص
13 - پاستوریزاسیون 21 ص
14 - تاريخچه ماكاروني 11 ص
15 - تغذیه 14 ص
16 - تغذیه 68 ص
17 - تغذیه در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه 63 ص
18 - تغذیه وگوارش 24 ص
19 - تكنولوژي توليد ماست كم چرب 44 ص
20 - تکنولوژی تولید انواع سوسیس و کالباس و همبرگر کنترل کیفیت و استاندارهای لازم 49 ص
21 - توليد شير 44 ص
22 - چاي و قهوه 30 ص
23 - خاويار 58 ص
24 - خواص معجزه آسای سیب 47 ص
25 - دست کاری در ترکیبات شیر 15 ص
26 - دوغ كره، در تهيه نوشيدنيهاي تخميري 93 ص
27 - رفراكتومتر، پلامترو ساكاريمتر 50 ص
28 - زیره سبز 52 ص
29 - فاسد شدن مواد غذايي 10 ص
30 - فرآیند تولید سوسیس 9 ص
31 - قارچ 38 ص
32 - كاربرد اولتراسونيك در صنايع غذايي 23 ص
33 - کارشناسی تغذیه 13 ص
34 - کربوهیدرات 19 ص
35 - کنجد 31 ص
36 - میگو 113 ص
37 - زعفران 58
38 - قارچ و انواع آن 13
39 - پیشرفت های اخیر میکروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باکتوفوکاسیون 28
40 - افزایش عمر ماندگاری گوشت تازه خرد شده شتر در درجه حرارت محیط به وسیله لاکتوباسیلوس 20
41 - طرح جایگزینی عرقیات سنتی گاز دار به جای نوشابه های غیر الکلی گاز دار 112
42 - پروتئین ها و انواع ساختارهای آن 83
43 - بهداشت علوم تغذيه در قرآن 92
44 - درجه بندي شير و پاستوريزه كردن آن 22
45 - فرآيند فشار بالا (High Pressure Processing) در تهيه مواد غذائي 14
46 - شير و فرآوردهاي آن و پاستوريزه كردن آن (صنايع غذايي) 28
47 - كاكائو از ديروز تا امروز 11
48 - گوشت (سوسيس و كالباس) 128
49 - پاورپوینت HACCP در توليد بستنی 27
50 - پاورپوینت بهبود مستمر فرآیندها 163
51 - پاورپوینت جستجو و اندازه گیری عوامل نگه دارنده و مواد افزودنی در شیر 37
52 - پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداش 46
53 - ت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی
54 - پاورپوینت روش تیتراسیون فرمل 42
55 - پاورپوینت روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر 43
56 - پاورپوینت سموم مواد غذایی 21
57 - پاورپوینت سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران 22
58 - پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی 54
59 - پاورپوینت کربوهیدرات ها 45
60 - پاورپوینت ماکارونی رشته به رشته 53
61 - پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد 14
62 - پاورپوینت نوشابه گازدار به همراه فایل Word 27
63 - ويژگيهاي ظروف فلزي غير قابل نفوذ براي نگهداري مواد غذائي (مقررات عمومي) 31
64 - نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56
65 - نقش مواد معدنی بدن 16
66 - نقش کلسیم در بدن 16
67 - میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی 25
68 - موانع صادرات مركبات 64
69 - مواد غذايي مفيد براي تقويت سيستم ايمني بدن 10
70 - مهندسی صنایع 14
71 - مسمومیت غذایی 18
72 - ماكروويو 13
73 - كنترل سرمايي مركبات 35
74 - کلسیم 19
75 - کاستارد پخته 16
76 - قارچ های زنگ 21
77 - فرایندهای غشایی و کاربرد آنها در صنایع لبنی UF اولترافیلتراسیون 27
78 - غذا 81
79 - صنایع مواد غذایی 16
80 - شیر 105
81 - شير 38
82 - شكلگيري و تكامل مهندسي صنايع و تغيير آن 46
83 - روغن زيتون 66
84 - روش های تهیه کمپوست 16
85 - رشد نوزاد 16
86 - رژيم غذايي در نوجوانان 44
87 - رژيم غذايي در نوجوانان 28
88 - راهنمای تغذیه و رژیم درمانی 43
89 - ديگ هاي سنگي و سازندگان آن 40
90 - دپارتمان ميوه كاري علمي 7
91 - خواص و فوايد مواد غذايی 13
92 - خشك كردن قارچ خوراكي 17
93 - چای 34
94 - مجوز فعاليت کارخانه هاي فرآورده هاي غذايي 17
95 - تهیه استارتر و مایه پنیر 17
96 - تغذیه کودکان 34
97 - تغذيه و بهداشت 42
98 - تغذيه نوزادان 20
99 - تغذيه سالمندان 39
100 - تبريد مواد غذايي 17
101 - تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه 37
102 - پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی 41
103 - پروتئين ها 18
104 - بسته بندی - پوشش های مورد مصرف در بسته بندی فلزی 70
105 - بسته بندی 40
106 - بررسی خصوصیات فیزیکی دانهی آفتابگردان ارقام روغنی استان گلستان 11
107 - بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان 11
108 - بررسي تاثير تبليغات بر فروش شركتهاي صنايع غذايي مشهد 30
109 - انواع ويتامينها 16
110 - انواع نان 19
111 - استاندارهای منتخب جهت ساخت و برچسب های محصولات شیر سویا در آمریکا 19
112 - استانداردهاي غذايي 53
113 - نوشابه 28
114 - نگهداری میوه ها و سبزیها 19
115 - نگهداری انگور در سرد خانه 24
116 - نگهداری اسفناج در سردخانه 6
117 - نگاهي به ارزش تغذيه 11
118 - نگاهداري هويج در سردخانه 6
119 - نقش مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن 5
120 - نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 31
121 - نقش رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی و عاطفی 10
122 - نقش بستهبندی در فروش بيشتر اجناس (بستهبندی و مصرفكننده) 10
123 - نحوه عملكرد آنتی اکسیدانها 6
124 - نانو تکنولوچی و صنایع غذایی 40
125 - میوه ها - خربزه نگهداری سرد و ترابری سردخانه ای آیین کار 13
126 - مواد غذایی کم اسید بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر 34
127 - مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42
128 - معرفی سیستم ایمنی و بهداشت مواد غذایی (HACCP ) 11
129 - مضرات مصرف نمك 8
130 - مسمومیت غذایی 18
131 - ماست 5
132 - کمبود آهن 31
133 - کم خونی فقر آهن 16
134 - فرم اطلاعات بازیافتی بسته بندی 9
135 - فرایند انجماد مواد غذایی 10
136 - فراوری گوچه فرنگی در سردخانه 10
137 - غذاهاي بسته بندي و سرد شده با زمان ماندگاري طولاني 43
138 - صنعت بسته بندی و هنر بسته بندی 6
139 - سويا 14
140 - سوء تغذیه 20
141 - روشهای سنجش نسبت درصد چربی شير 10
142 - روش اندازهگيري عصاره محلول در آب سرد , در ادويه و چاشني 6
143 - رنگ ها 14
144 - خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16
145 - خشک کردن 26
146 - تغذیه 14
147 - تعريف عیار پروتئين 11
148 - تصمیم درباره بسته بندی 4
149 - پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي 6
150 - بسته بندی آخرین مرحله بازار یابی 6
151 - بسته بندی 82
152 - بررسي ميزان تاثير آسيب ديدگي پوشش پلاستيكي لاشه هاي گوشت منجمد گاو بر بار ميكروبي گوشت 17
153 - انواع شیرین کننده های رژیمی 7
154 - اندازه گیری مواد افزودنی در شیر 10
155 - امنيت غذا و تغذيه 72
156 - الگوی مصرف و مشکلات تغذیه 70
157 - استاندارد و کیفیت 12
158 - استاندارد ميوه ها و سبزيها - از برداشت تا نگهداری 10
159 - استاندارد سرد خانه میوه و سبزیجات 13
160 - اثر آنتی اكسیدان های عسل 4
161 - آيين كار نگهداري گلابي در سردخانه 15
162 - آيين كار پيشگيري و مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه 24
163 - آنتي اكسيدانها 17
164 - آشپزی نظری و عملی 34
165 - آشپزی 30
166 - آب معدني طبيعي 13
167 - آئين كار پاستوريزاسيون غذاهاي با اسيديته بالا و غذاهاي اسيدي 18
168 - آئيآئين كار ساختمان، تاسيسات، تجهيزات فني بهداشت و نگهداري سردخانه 25
169 - ماکارونی رشته به رشته
170 - ماشین آلات صنایع غذایی
171 - روغنهای خوراکی 18
172 - تولید بستنی (haccp)
173 - تغذیه کودک و معلول
174 - بسته بندی و سرد کردن مواد غذایی
175 - بسته بندی - کامل
176 - اثر فرایندهای خانگی بر مواد غذایی
177 - اثر سرما بر مواد غذایی
178 - Haccp چیست ؟
179 - هزینه یابی کیفیت ص 11
180 - نگرشی بر مراحل اجرای کنتل کیفیت آماری 23
181 - معرفی رشته مهندسی صنایع 10
182 - CPI بهبود مستمر فرآیند 14
183 - طراحی برای اندازه گیری کیفیت خدمات برای تعمیرگاههای مجاز خودرو در سطح ایران 33
184 - الگوی طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع هوایی 20
185 - نقش فناوری نانو در صنایع غذایی 40
186 - مقدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی 42
187 - مربا و مارمالاد و ژله مربا ويژگيها و روشهاي آزمون 18
188 - مراحل تهیه قند از چغندر قند 25
189 - ماشینهای بسته بندی مواد غذایی 30
190 - کاتالیزگرها و مکانیسم عملکرد و کاربرد آنها در صنایع 22
191 - طرح تولید گوشت مرغ 10
192 - سيلو 35
193 - سموم مواد غذایی 15
194 - خیار 16
195 - تولید کمپوست 8
196 - تغذیه و افسردگی 10
197 - تغذیه کاربردی 5
198 - بهداشت تغذیه 22
199 - ماشینهای فراوری گوشت 24
200 - گزارش کار کارخانه آرد والسی قائن 19
201 - اثر فرایندهای خانگی بر مواد غذایی
202 - آزمایشات مواد غذایی
203 - استاندارهای غذایی مواد غذایی 43
204 - تولید و تهیه ماست 10
205 - شیرین کننده های مصنوعی 22
206 - فناوری نوین خشک کردن 55
207 - لبنیات – کامل
208 - آئین کار تهیه بهداشتی ماست 36
209 - اجراي سيستم HACCP در واحدهاي پرورش مرغ گوشتي 7
210 - اجراي سيستم HACCP، راهي براي ارتقاء سطح كيفي 8
211 - استانداردهاي غذايي 8
212 - اهمیت و ارزش غذایی پیاز 5
213 - بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی 8
214 - بسته بندي و نقش آن در بازاريابي و فروش 4
215 - دوغ 11
216 - روش جلوگیری از اسراف و کاهش ضایعات 8
217 - تاريخچه بسته بندي در جهان کامل
218 - CPI بهبود مستمرفرآيند 14
219 - آنزیم 23
220 - اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی 11
221 - ارتقاء فرهنگ و سواد تغذيه اي جامعه 10
222 - ارزش غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن 7
223 - استاندارد و کیفیت 11
224 - استانداردهاي غذايي 7
225 - اصول پایه در طراحی بسته بندی 57
226 - الگوی طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع غذایی 19
227 - اوره براي مصارف صنعتي 3
228 - بامیه 10
229 - بسته بندی آخرین ترفند بازاریابی 8
230 - پاستوریزه سازی 8
231 - پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن) 18
232 - پروتئین 17
233 - توليد سبزيجات خشك و انواع برگه ميوه ها 34
234 - تولید سرکه از سیب 17
235 - تولیدگلاب 90
236 - روش ها ی نگهداری مواد غذایی 19
237 - زیتون 22
238 - سرکه 17
239 - سطح پتاسيم 13
240 - سيستم هاي HACCP در صنایع غذایی 15
241 - شیر 33
242 - شيوه (استراتژي) در شير اِن زِد 9
243 - صنایع خراسان 12
244 - فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا 8
245 - مقدمه ای بر بسته بندی 15
246 - مواد معدنی 20
247 - نحوه عملكرد آنتیاكسیدانها 6
248 - نه گام جهت اجرای موفق آنالیز روغن 6
|
|
|
|
پرداخت آنلاین
سايت تحقيق سرا
توسط
|

|

|
انجام میشود
.
|
پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی
کشور
|
|
|
|