محتویات سبد
(خالی)

پرداخت >>
صفحه اصلی ثبت نام انتقال وجه اینترنتی راهنمای خرید دانلود کسب درآمد توسط تحقیق سرا پروژه های رایگان لیست کامل آرشیو سایت اقلام موجود تماس با ما

iT فـنـاوری اطـلاعـات
فیزیک,ریاضی و آمار
مـهندسی شیـمی,شیمی,پـالایش
مـدیــریـت
مهندسی پزشکی ,پزشـکـی,بـهداشـت
مهندسی آب , توسعه
مهندسی صنایع,صنعت,نساجی
مکانیک,هوافضا,متالوژی,نانو
محیط زیست,نیروگاه,انـرژی
نـفت , گـاز , پتروشیمی
هنـر,گرافیک,بازیگری
کامپیوتر , شبکه
کشاورزی,امور دامی,طیور
پروژه مالی رشته حسابداری
پروژه کارآفرینی ، طرح توجیهی
پروژه آماده برنامه نویسی
بـرق,الکتـرونیک,مخـابرات
تــاریــخ,جــــغرافـیـا
تـربیـت بـدنـی,ورزش
حــقـــوق,فــقـه
حسابـداری,اقتـصـاد
خودرو سازی
دینـی,اخـلاق,فـلسفـه
روانـشناسی,علوم تـربیتی
رشته صنایع غذائی
زمـیـن شنـاسی,مـعـدن
زیست شناسی
زبـان,ادبیــات
علـوم اجتمـاعی,مشـاوره
علـوم سیـاسی,بیـن الملـل
عمران,معماری,شهرسازی
روابط عمومی ، ارتباطات

پشتیبانی سایت( پورهادی )

09361810592

ساعات پاسخگوئی

8:30 الی 15:00 ، 16:00 الی 22:30

سامانه پیام کوتاه

1293 2040 5000


آخرین به روزرسانی

آخرین به روزرسانی:


راهنمائی خرید این بخش

لیست کامل آرشیو سایت
لیست عناوین صنایع غذایی(248 عنوان)

1 - Ú†Ú¯ÙˆÙ†Ú¯ÛŒ کنترل واکنشهای قهوه ای شدن 27 ص  
2 - Ø®ÙˆØ§Øµ ماهي Ùˆ ميگو  Ùˆ اثرات امگا 3 - 59 ص 
3 - Ù…شخصات اجرايي تجهيزات  سرد خانه ها Ùˆ اتاق های انجماد 32 ص 
4 - DATEM نجات بخش ضایعات نان 22 ص 
5 - Ø§Ø­Ø³Ø§Ø³ درد Ùˆ گرسنگی 17 ص 
6 - Ø§Ø­Ø³Ø§Ø³ گرسنگی 20 ص 
7 - Ø§Ø±Ø²ÙŠØ§Ø¨ÙŠ اقتصادي مواد اوليه غذايي براي شير سازي  23 ص 
8 - Ø§Ø³Ø§Ù†Ø³Ú¯ÛŒØ±ÛŒ 
9 - Ø§Ø³ØªØ§Ù†Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ù‡Ø§ÙŠ غذايي 87 ص 
10 - Ø§ÙØ²ÙˆØ¯Ù†ÛŒÙ‡Ø§ÛŒ غذایی 46 ص 
11 - Ø¨Ø³ØªÙ‡ بندی 105 ص 
12 - Ø¨ÛŒ اشهایی در کودک نوپا 9 ص 
13 - Ù¾Ø§Ø³ØªÙˆØ±ÛŒØ²Ø§Ø³ÛŒÙˆÙ† 21 ص 
14 - ØªØ§Ø±ÙŠØ®Ú†Ù‡ ماكاروني 11 ص 
15 - ØªØºØ°ÛŒÙ‡ 14 ص 
16 - ØªØºØ°ÛŒÙ‡ 68 ص 
17 - ØªØºØ°ÛŒÙ‡  در بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه 63 ص 
18 - ØªØºØ°ÛŒÙ‡ وگوارش  24 ص 
19 - ØªÙƒÙ†ÙˆÙ„ÙˆÚ˜ÙŠ توليد ماست كم چرب  44 ص 
20 - ØªÚ©Ù†ÙˆÙ„ÙˆÚ˜ÛŒ تولید انواع سوسیس Ùˆ کالباس Ùˆ همبرگر کنترل کیفیت Ùˆ استاندارهای لازم 49 ص 
21 - ØªÙˆÙ„يد شير 44 ص 
22 - Ú†Ø§ÙŠ Ùˆ قهوه 30 ص 
23 - Ø®Ø§ÙˆÙŠØ§Ø± 58 ص 
24 - Ø®ÙˆØ§Øµ معجزه آسای سیب 47 ص 
25 - Ø¯Ø³Øª کاری  در ترکیبات شیر 15 ص 
26 - Ø¯ÙˆØº كره، در تهيه نوشيدنيهاي تخميري  93 ص 
27 - Ø±ÙØ±Ø§ÙƒØªÙˆÙ…تر، پلامترو ساكاريمتر 50 ص 
28 - Ø²ÛŒØ±Ù‡ سبز 52 ص 
29 - ÙØ§Ø³Ø¯ شدن مواد غذايي 10 ص 
30 - ÙØ±Ø¢ÛŒÙ†Ø¯ تولید سوسیس 9 ص 
31 - Ù‚ارچ 38 ص 
32 - ÙƒØ§Ø±Ø¨Ø±Ø¯ اولتراسونيك در صنايع غذايي 23 ص 
33 - Ú©Ø§Ø±Ø´Ù†Ø§Ø³ÛŒ تغذیه 13 ص 
34 - Ú©Ø±Ø¨ÙˆÙ‡ÛŒØ¯Ø±Ø§Øª 19 ص 
35 - Ú©Ù†Ø¬Ø¯ 31 ص 
36 - Ù…یگو 113 ص 
37 - Ø²Ø¹ÙØ±Ø§Ù† 58
38 -  قارچ Ùˆ انواع آن  13
39 - Ù¾ÛŒØ´Ø±ÙØª های اخیر میکروفیلتراسیون در صنعت شیر Ùˆ مقایسه با باکتوفوکاسیون 28
40 -  افزایش عمر ماندگاری گوشت تازه خرد شده شتر در درجه حرارت محیط به وسیله لاکتوباسیلوس  20
41 -  طرح جایگزینی عرقیات سنتی گاز دار به جای نوشابه های غیر الکلی گاز دار  112
42 - Ù¾Ø±ÙˆØªØ¦ÛŒÙ† ها Ùˆ انواع ساختارهای آن 83
43 - Ø¨Ù‡Ø¯Ø§Ø´Øª علوم تغذيه در قرآن 92
44 - Ø¯Ø±Ø¬Ù‡ بندي شير Ùˆ پاستوريزه كردن آن  22
45 - ÙØ±Ø¢ÙŠÙ†Ø¯ فشار بالا (High Pressure Processing) در تهيه مواد غذائي 14
46 - Ø´ÙŠØ± Ùˆ فرآوردهاي آن Ùˆ پاستوريزه كردن آن (صنايع غذايي) 28
47 - ÙƒØ§ÙƒØ§Ø¦Ùˆ از ديروز تا امروز 11
48 - Ú¯ÙˆØ´Øª (سوسيس Ùˆ كالباس) 128
49 - Ù¾Ø§ÙˆØ±Ù¾ÙˆÛŒÙ†Øª  HACCP   در توليد بستنی  27
50 - Ù¾Ø§ÙˆØ±Ù¾ÙˆÛŒÙ†Øª بهبود مستمر فرآیندها  163
51 - Ù¾Ø§ÙˆØ±Ù¾ÙˆÛŒÙ†Øª جستجو Ùˆ اندازه گیری عوامل Ù†Ú¯Ù‡ دارنده Ùˆ مواد افزودنی در شیر  37
52 - Ù¾Ø§ÙˆØ±Ù¾ÙˆÛŒÙ†Øª رعایت اصول Ú©Ù„ÛŒ بهداش 46
53 - Øª در واحدهای تولید کننده مواد غذائی  
54 - Ù¾Ø§ÙˆØ±Ù¾ÙˆÛŒÙ†Øª روش تیتراسیون فرمل  42
55 - Ù¾Ø§ÙˆØ±Ù¾ÙˆÛŒÙ†Øª روشهای سنجش نسبت درصد چربی شیر  43
56 - Ù¾Ø§ÙˆØ±Ù¾ÙˆÛŒÙ†Øª سموم مواد غذایی  21
57 - Ù¾Ø§ÙˆØ±Ù¾ÙˆÛŒÙ†Øª سیاستهای تبلیغاتی در صنایع مواد غذایی ایران  22
58 - Ù¾Ø§ÙˆØ±Ù¾ÙˆÛŒÙ†Øª کاربرد نانو فناوری در علوم غذا Ùˆ صنایع غذایی 54
59 - Ù¾Ø§ÙˆØ±Ù¾ÙˆÛŒÙ†Øª کربوهیدرات ها  45
60 - Ù¾Ø§ÙˆØ±Ù¾ÙˆÛŒÙ†Øª ماکارونی رشته به رشته  53
61 - Ù¾Ø§ÙˆØ±Ù¾ÙˆÛŒÙ†Øª نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد  14
62 - Ù¾Ø§ÙˆØ±Ù¾ÙˆÛŒÙ†Øª نوشابه گازدار  به همراه فایل Word 27
63 - ÙˆÙŠÚ˜Ú¯ÙŠÙ‡Ø§ÙŠ ظروف فلزي غير قابل نفوذ براي نگهداري مواد غذائي (مقررات عمومي)  31
64 - Ù†Ù…ونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56
65 - Ù†Ù‚Ø´ مواد معدنی بدن  16
66 - Ù†Ù‚Ø´ کلسیم در بدن 16
67 - Ù…یزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی  25
68 - Ù…وانع  صادرات مركبات  64
69 - Ù…واد غذايي مفيد براي تقويت سيستم ايمني بدن  10
70 - Ù…هندسی صنایع   14
71 - Ù…سمومیت غذایی  18
72 - Ù…اكروويو  13
73 - ÙƒÙ†ØªØ±Ù„ سرمايي مركبات 35
74 - Ú©Ù„سیم   19
75 - Ú©Ø§Ø³ØªØ§Ø±Ø¯ پخته  16
76 - Ù‚ارچ های زنگ  21
77 - ÙØ±Ø§ÛŒÙ†Ø¯Ù‡Ø§ÛŒ غشایی Ùˆ کاربرد آنها در صنایع لبنی  UF اولترافیلتراسیون   27
78 - ØºØ°Ø§  81
79 - ØµÙ†Ø§ÛŒØ¹ مواد غذایی  16
80 - Ø´ÛŒØ±  105
81 - Ø´ÙŠØ±  38
82 - Ø´ÙƒÙ„‌گيري Ùˆ تكامل مهندسي صنايع Ùˆ تغيير آن   46
83 - Ø±ÙˆØºÙ† زيتون  66
84 - Ø±ÙˆØ´ های تهیه کمپوست  16
85 - Ø±Ø´Ø¯ نوزاد  16
86 - Ø±Ú˜ÙŠÙ… غذايي در نوجوانان  44
87 - Ø±Ú˜ÙŠÙ… غذايي در نوجوانان  28
88 - Ø±Ø§Ù‡Ù†Ù…ای تغذیه Ùˆ رژیم درمانی  43
89 - Ø¯ÙŠÚ¯ هاي سنگي Ùˆ سازندگان آن  40
90 - ‌دپارتمان ميوه كاري علمي  7
91 - Ø®ÙˆØ§Øµ Ùˆ فوايد مواد غذايی  13
92 - Ø®Ø´Ùƒ كردن قارچ خوراكي  17
93 - Ú†Ø§ÛŒ  34
94 - Ù…جوز فعاليت کارخانه هاي فرآورده هاي غذايي  17
95 - ØªÙ‡ÛŒÙ‡ استارتر Ùˆ مایه پنیر  17
96 - ØªØºØ°ÛŒÙ‡ کودکان  34
97 - ØªØºØ°ÙŠÙ‡ Ùˆ بهداشت   42
98 - ØªØºØ°ÙŠÙ‡ نوزادان  20
99 - ØªØºØ°ÙŠÙ‡ سالمندان  39
100 - ØªØ¨Ø±ÙŠØ¯ مواد غذايي  17
101 - ØªØ§Ø«ÛŒØ± عناصر سنگین بر تغذیه  37
102 - Ù¾Ù†ÛŒØ± پروسس Ùˆ جانشینها یا محصولات پنیری بدلی   41
103 - Ù¾Ø±ÙˆØªØ¦ÙŠÙ† ها  18
104 - Ø¨Ø³ØªÙ‡ بندی - پوشش های مورد مصرف در بسته بندی فلزی  70
105 - Ø¨Ø³ØªÙ‡ بندی 40
106 - Ø¨Ø±Ø±Ø³ÛŒ خصوصیات فیزیکی دانه‌ÛŒ آفتابگردان ارقام روغنی استان گلستان   11
107 - Ø¨Ø±Ø±Ø³ÙŠ تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير Ùˆ كيفيت نان  11
108 - Ø¨Ø±Ø±Ø³ÙŠ تاثير تبليغات بر فروش شركتهاي صنايع غذايي مشهد   30
109 - Ø§Ù†ÙˆØ§Ø¹ ويتامينها  16
110 - Ø§Ù†ÙˆØ§Ø¹  نان  19
111 - Ø§Ø³ØªØ§Ù†Ø¯Ø§Ø±Ù‡Ø§ÛŒ منتخب جهت ساخت Ùˆ برچسب های محصولات شیر سویا در آمریکا  19
112 - Ø§Ø³ØªØ§Ù†Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ù‡Ø§ÙŠ غذايي  53
113 - Ù†ÙˆØ´Ø§Ø¨Ù‡  28
114 - Ù†Ú¯Ù‡Ø¯Ø§Ø±ÛŒ میوه ها Ùˆ سبزیها  19
115 - Ù†Ú¯Ù‡Ø¯Ø§Ø±ÛŒ انگور در سرد خانه  24
116 - Ù†Ú¯Ù‡Ø¯Ø§Ø±ÛŒ اسفناج در سردخانه  6
117 - Ù†Ú¯Ø§Ù‡ÙŠ به ارزش تغذيه  11
118 - Ù†Ú¯Ø§Ù‡Ø¯Ø§Ø±ÙŠ هويج در سردخانه  6
119 - Ù†Ù‚Ø´ مواد غذایی اکسیدانی در سلامتی بدن  5
120 - Ù†Ù‚Ø´ فناوری نانو در صنایع غذایی  31
121 - Ù†Ù‚Ø´ رژیم غذایی در بهبود اختلالات خلقی Ùˆ عاطفی  10
122 - Ù†Ù‚Ø´ بسته‌بندی در فروش بيشتر اجناس (بسته‌بندی Ùˆ مصرف‌كننده)  10
123 - Ù†Ø­ÙˆÙ‡ عملكرد آنتی اکسیدانها  6
124 - Ù†Ø§Ù†Ùˆ تکنولوچی Ùˆ صنایع غذایی  40
125 - Ù…یوه ها - خربزه نگهداری سرد Ùˆ ترابری سردخانه ای آیین کار  13
126 - Ù…واد غذایی Ú©Ù… اسید بسته بندی شده در ظروف نفوذ ناپذیر  34
127 - Ù…قدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی  42
128 - Ù…عرفی سیستم ایمنی Ùˆ بهداشت مواد غذایی (HACCP )  11
129 - Ù…ضرات مصرف نمك  8
130 - Ù…سمومیت غذایی  18
131 - Ù…است  5
132 - Ú©Ù…بود آهن  31
133 - Ú©Ù… خونی فقر آهن  16
134 - ÙØ±Ù… اطلاعات بازیافتی بسته بندی  9
135 - ÙØ±Ø§ÛŒÙ†Ø¯ انجماد مواد غذایی 10
136 - ÙØ±Ø§ÙˆØ±ÛŒ Ú¯ÙˆÚ†Ù‡ فرنگی در سردخانه  10
137 - ØºØ°Ø§Ù‡Ø§ÙŠ بسته بندي Ùˆ سرد شده با زمان ماندگاري طولاني   43
138 - ØµÙ†Ø¹Øª بسته بندی Ùˆ هنر بسته بندی  6
139 - Ø³ÙˆÙŠØ§  14
140 - Ø³ÙˆØ¡ تغذیه  20
141 - Ø±ÙˆØ´Ù‡Ø§ÛŒ سنجش نسبت درصد چربی شير  10
142 - Ø±ÙˆØ´ اندازه‏گيري عصاره محلول در آب سرد , در ادويه Ùˆ چاشني  6
143 - Ø±Ù†Ú¯ ها  14
144 - Ø®ÙˆØ§Øµ رئولوژی خمیر Ùˆ کیفیت نان  16
145 - Ø®Ø´Ú© کردن  26
146 - ØªØºØ°ÛŒÙ‡  14
147 - ØªØ¹Ø±ÙŠÙ عیار  پروتئين  11
148 - ØªØµÙ…یم درباره بسته بندی  4
149 - Ù¾ÙŠØ´ نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي  6
150 - Ø¨Ø³ØªÙ‡ بندی آخرین مرحله بازار یابی 6
151 - Ø¨Ø³ØªÙ‡ بندی  82
152 - Ø¨Ø±Ø±Ø³ÙŠ ميزان تاثير آسيب ديدگي پوشش پلاستيكي لاشه هاي گوشت منجمد گاو بر بار ميكروبي گوشت  17
153 - Ø§Ù†ÙˆØ§Ø¹ شیرین کننده های رژیمی  7
154 - Ø§Ù†Ø¯Ø§Ø²Ù‡ گیری مواد افزودنی در شیر  10
155 - Ø§Ù…نيت غذا Ùˆ تغذيه  72
156 - Ø§Ù„Ú¯ÙˆÛŒ مصرف Ùˆ مشکلات تغذیه  70
157 - Ø§Ø³ØªØ§Ù†Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ùˆ کیفیت  12
158 - Ø§Ø³ØªØ§Ù†Ø¯Ø§Ø±Ø¯ ميوه ها Ùˆ سبزيها - از برداشت تا نگهداری 10
159 - Ø§Ø³ØªØ§Ù†Ø¯Ø§Ø±Ø¯ سرد خانه میوه Ùˆ سبزیجات  13
160 - Ø§Ø«Ø± آنتی اكسیدان های عسل  4
161 - Ø¢ÙŠÙŠÙ† كار نگهداري گلابي در سردخانه  15
162 - Ø¢ÙŠÙŠÙ† كار پيشگيري Ùˆ مقابله با نشت گاز آمونياك در سردخانه  24
163 - Ø¢Ù†ØªÙŠ اكسيدانها 17
164 - Ø¢Ø´Ù¾Ø²ÛŒ نظری Ùˆ عملی  34
165 - Ø¢Ø´Ù¾Ø²ÛŒ  30
166 - Ø¢Ø¨ معدني طبيعي   13
167 - Ø¢Ø¦ÙŠÙ† كار پاستوريزاسيون غذاهاي با اسيديته بالا Ùˆ غذاهاي اسيدي  18
168 - Ø¢Ø¦ÙŠØ¢Ø¦ÙŠÙ† كار ساختمان، تاسيسات، تجهيزات فني بهداشت Ùˆ نگهداري سردخانه  25
169 - Ù…اکارونی رشته به رشته 
170 - Ù…اشین آلات صنایع غذایی 
171 - Ø±ÙˆØºÙ†Ù‡Ø§ÛŒ خوراکی  18
172 - ØªÙˆÙ„ید بستنی (haccp) 
173 - ØªØºØ°ÛŒÙ‡ کودک Ùˆ معلول 
174 - Ø¨Ø³ØªÙ‡ بندی Ùˆ سرد کردن مواد غذایی 
175 - Ø¨Ø³ØªÙ‡ بندی - کامل 
176 - Ø§Ø«Ø± فرایندهای خانگی بر مواد غذایی 
177 - Ø§Ø«Ø± سرما بر مواد غذایی 
178 - Haccp چیست ØŸ  
179 - Ù‡Ø²ÛŒÙ†Ù‡ یابی کیفیت ص 11
180 - Ù†Ú¯Ø±Ø´ÛŒ بر مراحل اجرای کنتل کیفیت آماری   23
181 - Ù…عرفی رشته مهندسی صنایع   10
182 - CPI  بهبود مستمر فرآیند   14
183 - Ø·Ø±Ø§Ø­ÛŒ برای اندازه گیری کیفیت خدمات برای تعمیرگاههای مجاز خودرو در سطح ایران  33
184 - Ø§Ù„Ú¯ÙˆÛŒ طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع هوایی  20
185 - Ù†Ù‚Ø´ فناوری نانو در صنایع غذایی  40
186 - Ù…قدمه ای بر بسته بندی مواد غذایی    42
187 - Ù…ربا Ùˆ مارمالاد Ùˆ ژله مربا ويژگيها Ùˆ روشهاي آزمون   18
188 - Ù…راحل تهیه قند از چغندر قند  25
189 - Ù…اشینهای بسته بندی مواد غذایی  30
190 - Ú©Ø§ØªØ§Ù„یزگرها Ùˆ مکانیسم عملکرد Ùˆ کاربرد آنها در صنایع  22
191 - Ø·Ø±Ø­ تولید گوشت مرغ  10
192 - Ø³ÙŠÙ„Ùˆ   35
193 - Ø³Ù…وم مواد غذایی  15
194 - Ø®ÛŒØ§Ø±  16
195 - ØªÙˆÙ„ید کمپوست  8
196 - ØªØºØ°ÛŒÙ‡ Ùˆ افسردگی    10
197 - ØªØºØ°ÛŒÙ‡ کاربردی 5
198 - Ø¨Ù‡Ø¯Ø§Ø´Øª تغذیه  22
199 - Ù…اشینهای فراوری گوشت  24
200 - Ú¯Ø²Ø§Ø±Ø´ کار کارخانه آرد والسی قائن  19
201 - Ø§Ø«Ø± فرایندهای خانگی بر مواد غذایی 
202 - Ø¢Ø²Ù…ایشات مواد غذایی 
203 - Ø§Ø³ØªØ§Ù†Ø¯Ø§Ø±Ù‡Ø§ÛŒ غذایی مواد غذایی  43
204 - ØªÙˆÙ„ید Ùˆ تهیه ماست    10
205 - Ø´ÛŒØ±ÛŒÙ† کننده های مصنوعی  22
206 - ÙÙ†Ø§ÙˆØ±ÛŒ نوین خشک کردن    55
207 - Ù„بنیات – کامل  
208 - Ø¢Ø¦ÛŒÙ† کار تهیه بهداشتی ماست  36
209 - Ø§Ø¬Ø±Ø§ÙŠ سيستم HACCP در واحدهاي پرورش مرغ گوشتي  7
210 - Ø§Ø¬Ø±Ø§ÙŠ سيستم HACCPØŒ راهي براي ارتقاء سطح كيفي  8
211 - Ø§Ø³ØªØ§Ù†Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ù‡Ø§ÙŠ غذايي  8
212 - Ø§Ù‡Ù…یت  Ùˆ ارزش غذایی پیاز  5
213 - Ø¨Ø³ØªÙ‡ بندی آخرین ترفند بازاریابی  8
214 - Ø¨Ø³ØªÙ‡ بندي Ùˆ نقش آن در بازاريابي Ùˆ فروش  4
215 - Ø¯ÙˆØº  11
216 - Ø±ÙˆØ´ جلوگیری از اسراف Ùˆ کاهش ضایعات   8
217 - ØªØ§Ø±ÙŠØ®Ú†Ù‡ بسته بندي در جهان کامل 
218 - CPI بهبود مستمرفرآيند 14
219 - Ø¢Ù†Ø²ÛŒÙ…   23
220 - Ø§Ø¬Ø±Ø§ÛŒ سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتی  11
221 - Ø§Ø±ØªÙ‚اء فرهنگ Ùˆ سواد تغذيه اي جامعه  10
222 - Ø§Ø±Ø²Ø´ غذایی سیب رمینی وروشهای نگهداری آن  7
223 - Ø§Ø³ØªØ§Ù†Ø¯Ø§Ø±Ø¯ Ùˆ کیفیت  11
224 - Ø§Ø³ØªØ§Ù†Ø¯Ø§Ø±Ø¯Ù‡Ø§ÙŠ غذايي  7
225 - Ø§ØµÙˆÙ„ پایه  در طراحی بسته بندی  57
226 - Ø§Ù„Ú¯ÙˆÛŒ طراحی سیستم اطلاعات کنترل کیفیت در صنایع غذایی 19
227 - Ø§ÙˆØ±Ù‡ براي مصارف صنعتي  3
228 - Ø¨Ø§Ù…یه  10
229 - Ø¨Ø³ØªÙ‡ بندی آخرین ترفند بازاریابی  8
230 - Ù¾Ø§Ø³ØªÙˆØ±ÛŒØ²Ù‡ سازی   8
231 - Ù¾Ø±ØªÙˆØ¯Ù‡ÙŠ مواد غذايي (اشعه دادن)      18
232 - Ù¾Ø±ÙˆØªØ¦ÛŒÙ†  17
233 - ØªÙˆÙ„يد سبزيجات خشك Ùˆ انواع برگه ميوه ها 34
234 - ØªÙˆÙ„ید سرکه از سیب  17
235 - ØªÙˆÙ„یدگلاب 90
236 - Ø±ÙˆØ´ ها ÛŒ  نگهداری مواد غذایی  19
237 - Ø²ÛŒØªÙˆÙ†  22
238 - Ø³Ø±Ú©Ù‡  17
239 - Ø³Ø·Ø­ پتاسيم  13
240 - Ø³ÙŠØ³ØªÙ… هاي HACCP  در صنایع غذایی 15
241 - Ø´ÛŒØ±  33
242 - Ø´ÙŠÙˆÙ‡ (استراتژي) در شير اِن زِد  9
243 - ØµÙ†Ø§ÛŒØ¹ خراسان  12
244 - ÙØ±Ø¢ÙˆØ±ÛŒ مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا  8
245 - Ù…قدمه ای بر بسته بندی  15
246 - Ù…واد معدنی  20
247 - Ù†Ø­ÙˆÙ‡ عملكرد آنتی‌اكسیدان‌ها  6
248 - Ù†Ù‡ گام جهت اجرای موفق آنالیز روغن  6

نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

 
شناسه
رمز عبور
فراموشی رمز

 برای دریافت محصول ابتدا در سایت ثبت نام کنید


پرداخت آنلاین سايت تحقيق سرا توسط

انجام میشود .

 پذیرنده کلیه عابربانکهای بانکی کشور







 



تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به فروشگاه تحقیق سرا میباشد 

Designed by "Peyman Pourhadi"