فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول.............................................................................. 1
مقدمه................................................................................ 2
1- تعریف ماهیان سرد آبی.................................................. 3
2- معرفی ماهی قزل آلای رنگین کمان.................................. 4
2-1- جایگاه ماهی قزل آلای رنگین کمال در رده بندی جانوری.... 4
2-2- مورفولوژی و اکولوژی ماهی قزل آلای رنگین کمان............. 4
2-3- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش............................... 6
2-3-1- دهان.................................................................... 6
2-3-2- حلق..................................................................... 7
2-3-3- مری..................................................................... 7
2-3-4- معده.................................................................... 7
2-3-5- روده..................................................................... 8
3- شرایط محیطی............................................................. 8
4- تعریف علم تغذیه.......................................................... 9
5- مزرعه پرورش ماهی قزل آلای رنگین کمان......................... 10
6- انواع غذاهای مورد استفاده درمزرعه پرورش....................... 11
6-1- غذای تر................................................................... 11
6-1-1- ترکیب غذای تر....................................................... 11
6-2- غذای مرطوب............................................................ 12
6-3- غذای خشک............................................................. 13
7- تغذیه بچه ماهیان.......................................................... 14
8- مقدار غذادهی............................................................. 14
9- زمان و دفعات غذادهی................................................... 18
10- کیفیت غذا................................................................. 19
11- روش های تغذیه.......................................................... 20
12- فرموله نمودن ترکیبات غذایی......................................... 22
13- زیست سنجی وتکمیل فرمهای مربوطه............................ 24
13-1- فرم بیومتری............................................................ 24
فصل دوم
14- احتیاجات مواد غذایی آزاد ماهیان................................ 27
14-1- انرژی لازم در ماهیان و راه های تأمین آن.................... 27
14-1-1 احتیاجات انرژی قزل آلای رنگین کمان...................... 28
14-2- پروتئینها.............................................................. 29
14-2-1- کیفیت پروتئین................................................... 30
14-2-2- مواد اولیه پروتئین حیوانی و تغذیه ماهی ها............. 31
14-2-2-1- پودر ماهی fish meal........................................ 31
14-2-2-2- پودر گوشت و خون blood and meat meat............ 32
14-2-2-3- پودر خون blood meat...................................... 33
14-2-3- مواد اولیه پروتئینی با منشاء گیاهی در تغذیه ماهی.. 34
14-2-3-1 کنجاله تخم پنبه............................................... 34
14-2-3-2- کنجاله سویا................................................... 35
14-2-3-3- کنجاله آفتابگردان............................................ 35
14-2-3-4- کنجاله بادام زمینی:......................................... 35
14-2-3-5- پروتئین تک سلولی Single cell protein............... 36
15-1- احتیاجات چربی قزل آلا........................................... 36
16-1- کربوهیدرات ها یا قندها.......................................... 37
17-1- ویتامینها.............................................................. 38
18-1- بیماریهای بچه ماهیان............................................ 41
18-1-1 گرسنگی........................................................... 41
18-1-2- هگزامیتیاز (اکتومیتوس)....................................... 42
18-1-3- مشکلات آبششی.............................................. 42
18-2- خراشیدن............................................................. 43
18-3- آفتاب سوختگی.................................................... 44
فصل سوم
جدول های غذادهی....................................................... 47
نتیجه گیری................................................................... 50
فهرست منابع................................................................ 52
|